Groen Inter Milan Champions League trainingspak 2021-2022

Een dag na de lancering van het Inter Milan 3e shirt 2021-2022 hebben de club en kledingsponsor Nike ook het nieuwste Inter Milan Champions League trainingspak gepresenteerd. Dit groene trainingspak wordt door de club van trainer Inzaghi gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Champions League wedstrijden in 2021-2022. Inter Milan neemt het in poule D op tegen Real Madrid, Shakhtar Donetsk en Sheriff Tiraspol. Het nieuwste Inter Milan trainingspak bestaat uit een trainingsjack en een trainingsbroek

.

Groen Inter Milan trainingsjack 2021-2022

Het Inter Milan trainingsjack bevat drie van de vijf kleuren van het Inter Milan 3e shirt. Het trainingsjack is overwegend lichtgroen (door Nike ''Green Strike'' genoemd) met lichtblauwe en zwarte details. De mouwen bevatten een diagonale lichtblauwe band en de logo's op de borst van het trainingsjack zijn zwart. Op de rechterborst prijkt de swoosh van Nike en de andere borst bevat het nieuwe Internazionale logo in het zwart. Het trainingsjack voor volwassenen bevat een capuchon met trekkoord en het jack voor kinderen alleen een hoge hals. Een ander verschil tussen beide trainingsjacks is dat de versie voor volwassenen ook een borstzakje met rits bevatten onder de badge van Inter. De trainingsjacks bevatten verder een doorlopende rits en zijn uitgerust met twee zakken aan de zijkanten.

Inter Milan trainingsbroek Champions League 2021-2022

Het Inter Milan Champions League trainingspak 2021-2022 wordt compleet gemaakt door een zwarte trainingsbroek, welke ter hoogte van de knieën een diagonale fel groene band bevatten. De logo's van Nike en de club aan de bovenkant van de pijpen van de Inter Milan Champions League trainingsbroek zijn lichtblauw (''Chlorine Blue''). De Inter Milan trainingsbroek heeft verder de inmiddels bekende technische kenmerken:

  • De bovenkant van de Inter Milan trainingsbroek is uitgerust met de Nike FlyVent tailleband. Met deze band kun je zelf naar wens de pasvorm van de trainingsbroek aanpassen.

  • De trainingsbroek is uitgerust met zakken met een rits om spullen in op te bergen.

  • De broek heeft een taps toelopend design. Dit houdt in dat de broek met name strak om de kuiten en enkels valt en daardoor een optimale pasvorm heeft.

  • De broek bevat aan de onderkant enkelritsen, zodat je de trainingsbroek nog makkelijker over je voetbalschoenen of sneakers aan en uit kunt doen.

  • Zowel de trainingsbroek als het trainingsjack bestaan voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de Nike Dri Fit technologie. Dit systeem is in de stof van het Inter Milan trainingspak verwerkt en zorgt voor ventilatie en afvoer van vocht.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het groene Nike Inter Milan Champions League trainingspak 2021-2022, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als Dumfries, Lautaro Martinez, Correa, Alexis Sanchez, Barella, Satriano, Vidal, Dimarco en nog meer spelers. In de voorbereiding op de Serie A wedstrijden dragen de spelers overigens het turquoise Inter Milan trainingspak 2021-2022.

Inter Milan trainingspak bestellen

Het nieuwe Inter Milan trainingspak 2021-2022 kun je vanaf nu bestellen voor volwassenen en kinderen. Voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) is het trainingspak € 129,90 en voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176) € 99,95. Check ook andere Inter Milan producten in de onderstaande winkels.

Bestel het Inter Milan trainingspak direct in de officiële NIKE SHOP! 

of deze fanshop! 

of deze winkel! 

Inter Milan trainingspak Champions League 2021-2022

Trainingspak Champions League Inter Milan 2021-2022

Inter Milan trainingspak Champions League kinderen 2021-2022