Inter Milan trainingspak 2021-2022

Inter Milan draagt in 2021-2022 een fris nieuw trainingspak van Nike! Vandaag is namelijk het nieuwe trainingspak officieel gepresenteerd door de ''Nerazzurri'' en kledingsponsor Nike. Dit betreft het pak waarin het keurkorps van trainer Simone Inzaghi traint in de voorbereiding op de Champions League, Serie A en Coppa Italia wedstrijden in 2021-2022. Het nieuwe trainingspak van de ''Nerazzurri'' bestaat opnieuw uit een training sweater en een strakke trainingsbroek!

Turquoise Inter Milan training sweater 2021-2022

Het Inter Milan trainingspak 2021-2022 heeft een super frisse look en dat komt niet alleen door het nieuwe Inter Milan logo op de borst. Inter heeft een nieuwe identiteit uitgerold, die beter past bij deze tijd en waarmee de club een groter publiek kan trekken. Om deze reden zijn de letters C en F uit het logo verdwijnen en springen de letters I en M er nog prominenter uit. Deze letters staan daarnaast symbool voor ''I am.'' Wat verfrissing kan geen kwaad en zeker niet als dit ook nog doorgevoerd heeft naar een frisse kleur van het nieuwe trainingspak. De training sweater van het Nike Inter Milan trainingspak 2021-2022 is namelijk geheel turquoise met zwarte details. Het pak heeft hetzelfde template als vorig seizoen, namelijk het Nike strike template. Dit template wordt onder andere gekenmerkt door de all-over print van geometrische vormen over de mouwen. Dit patroon komt ook terug op de training sweater van het Inter Milan trainingspak. Ter hoogte van het midden van de mouwen bevindt zich een diagonale zwarte band en ook de logo's van Nike en Internazionale op de borst zijn zwart. Verder bevat de training sweater de gebruikelijke functionele kenmerken:

  • De mouwen zijn aan de onderkant uitgerust met duimgaten. Als je hierdoorheen je duimen doet, valt de training top nog strakker om het lichaam.

  • De Inter Milan trainingstrui 2021-2022 is voorzien van een semi-hoge hals met een rits tot de borst.

  • De sweater bestaat voor 91% uit polyester en 9% uit elastaan. Dit elastische materiaal zorgt ervoor dat de trainingstrui perfect om het lichaam valt.

  • De achterkant van de trainingstrui is iets langer, wat extra bescherming biedt.

Inter Milan trainingsbroek 2021-2022

De turquoise training sweater wordt gecombineerd met een zwarte Inter Milan trainingsbroek 2021-2022. In deze broek zijn ook turquoise details verwerkt. Op de bovenzijde bevindt zich een diagonale turquoise band en ook de logo's van de club en Nike op de heupen hebben deze kleur. De trainingsbroek bevat de volgende functionele details:

  • De bovenkant van de Nike Inter Milan trainingsbroek 2021-2022 is uitgerust met de zogenaamde Nike FlyVent tailleband. Met deze tailleband kun je zelf de broek losser of strakker dragen.

  • De zijkanten van de trainingsbroek zijn voorzien van zakken met een rits, waarin je spullen op kunt bergen.

  • De trainingsbroek heeft een taps toelopend design. Dit houdt in dat de broek met name strak valt rondom de enkels en kuiten.

  • De broek bevat aan de onderkant enkelritsen, zodat je de broek nog makkelijker over je enkels en kuiten aan en uit kunt doen.

  • Deze Internazionale trainingsbroek is gemaakt van hetzelfde materiaal als de training sweater en is evenals de training top uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van nieuwe turquoise Inter Milan trainingspak 2021-2022, welke alleen in het eerste half jaar van 2021-2022 gedragen wordt.

Inter Milan trainingspak bestellen

Het Nike Inter Milan trainingspak 2021-2022 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. De prijzen zijn hetzelfde als afgelopen seizoenen. Voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) zijn de training top en trainingsbroek € 64,95 en voor kinderen zijn beide items € 54,95. Het trainingspak met trainingsjack is voor volwassenen € 119,95 en voor kinderen € 99,95. Check ook andere Internazionale trainingskleding in de onderstaande winkels!  

Bestel het Inter Milan trainingspak direct in de officiële NIKE SHOP! 

of deze fanshop! 

of deze Inter Milan fanshop (inclusief goedkope t-shirts)

of deze winkel! 

Inter Milan trainingspak 2021-2022

Inter Milan trainingspak 2021-2022

Inter Milan trainingspak 2021-2022