Inter Milan 3e voetbalshirt 2021-2022

Nike en Internazionale hebben vandaag het nieuwe Inter Milan 3e voetbalshirt 2021-2022 gepresenteerd met het motto''Brothers & sisters of the World.'' Dit tenue wordt door het elftal van Simone Inzaghi vooral gedragen tijdens de uitwedstrijden in de Champions League in 2021-2022. Dit jaar neemt de Italiaanse kampioen het in het miljardenbal op tegen Real Madrid, Shakhtar Donetsk en Sheriff Tiraspol in poule D. Het 3e shirt geldt ook dit seizoen als alternatief voor het Inter Milan uitshirt 2021-2022 voor de uitwedstrijden in de Serie A en Coppa Italia.

Zwart Inter Milan uitshirt 2021-2022

Het Inter Milan 3e voetbalshirt is dit jaar geïnspireerd door een aantal belangrijke waarden van de club: inclusie en gelijkheid. Deze twee waarden zijn al sinds de oprichting van de club in 1908 onderdeel van het DNA van de Nerazzurri. Qua template doet het nieuwe Inter Milan tenue denken aan het voetbalshirt van 1990-1991.Dit betrof echter een wit tenue met diagonale blokken in de clubkleuren van Internazionale: blauw/zwart. Dit jaar is het tenue volledig zwart met op het midden van het tenue een design van diagonale groene, gele en lichtblauwe blokken. Deze blokken staan dit jaar symbool voor de acceptatie van diversiteit en de uitbanning van iedere vorm van discriminatie.

Eind jaren '80/ Begin jaren '90 bevatte het tenue een v-hals met opstaande kraag. Het nieuwe Inter Milan 3e voetbalshirt heeft een klassieke polokraag met twee knopen. Ook alle logo's op het tenue hebben een kleurig design. Op de rechterborst prijkt de swoosh van Nike in het oranje en de andere borst bevat de badge van de club. De badge van Inter Milan betreft een monochroom logo. Het logo is namelijk geheel in stijl van de kleuren van het tenue. De badge is overwegend groen met daaromheen een blauwe band en zwarte contouren. De ster boven het clublogo, verwijzend naar de 19 Serie A kampioenschappen van de Nerazzuri, is geel. Het logo van sponsor INTER FAN TOKEN is in het zwart/verwerkt in de opvallende kleurige blokken op de borst. Tijdens de wedstrijden in de Champions League draagt Inter Milan de Champions League Starball badge en de UEFA Foundation badge op de rechtermouw. Tijdens de Serie A wedstrijden dragen de spelers de officiële Serie A badge op de rechtermouw. Boven de swoosh van Nike prijkt de Scudetto badge. Deze badge mag Inter Milan dit seizoen op de tenues dragen, omdat het vorig jaar Serie A kampioen geworden is. De binnenkant van de hals bevat nog een detail. Hierin is de tekst ''Brothers and Sisters of the World'' verwerkt in dezelfde kleuren als de blokken op de borst. Ook dit verwijst naar het thema van het alternatieve uittenue van Internazionale.

Het nieuwe Inter Milan derde tenue 2021-2022 wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje met op de rechterpijp een blauwe swoosh en de andere pijp het logo van de club. De badge heeft dezelfde kleuren als het logo op het voetbalshirt. De kousen zijn ook zwart en bevatten gele en groene accenten. Ook dit Inter Milan tenue is door Nike uitgerust met de nieuwste performance technologieën. De Match voetbalshirts bevatten de Nike Dri Fit ADV technologie en de replica versie de Nike Dri Fit technologie. Beide systemen zijn in de stof van de tenues verwerkt en zorgen voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht. De Match voetbalshirts vallen getailleerder, zijn lichter en bevatten bovendien extra ventilatiezones.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het Nike Inter Milan 3e voetbalshirt 2021-2022, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als Correa, Martinez, Dzeko, Calhanoglu, Dumfries, Alexis Sanchez, Barella, Satriano, Vidal, Lazaro en andere spelers of check ook het Inter Milan thuisshirt 2021-2022.

Inter Milan 3e shirt bestellen

Het Nike Inter Milan 3e voetbalshirt 2021-2022 kun je vanaf nu bestellen voor kinderen en volwassenen. Het tenue heeft de standaard prijzen. Voor volwassenen is het MATCH voetbalshirt € 139,95 en het replica voetbalshirt € 89,95. Voor kinderen is het voetbalshirt € 69,95. De broekjes bestel je vanaf € 34,95 en de kousen zijn € 17,95. Inclusief de mogelijkheid tot officiële bedrukking!

Bestel je Inter Milan voetbalshirt direct in de officiële NIKE SHOP! 

of deze Inter Milan fanshop! (inclusief goedkope t-shirts en officiële bedrukking) 

of deze fanshop! 

Inter Milan 3e shirt 2021-2022

Inter Milan 3e shirt 2021-2022