26 juli 2021

Inter Milan uitshirt 2021-2022

De adder is onder het gras vandaan! Inter Milan en Nike hebben vandaag namelijk het nieuwe Inter Milan uitshirt 2021-2022 gepresenteerd. In dit tenue speelt de kampioen van Italië de Serie A, Coppa Italia en Champions League uitwedstrijden in 2021-2022. Nike is sinds 1998 kledingsponsor van de club uit Milaan en is ook in 2021-2022 weer de producent van de Internazionale voetbalshirts. Wel staat er vanaf dit seizoen een nieuwe sponsor op de Inter Milan tenues!

Inter Milan uit shirt en tenue 2021-2022

De slang speelt dit seizoen een prominente rol in het design van de Inter Milan voetbalshirts. Het traditionele design van de zwarte en blauwe verticale banen van het thuisshirt is dit jaar ingeruild voor een voetbalshirt met de structuur van een slangenhuid. Het uitshirt gaat nog een stapje verder. De adder is onder het gras vandaan en verschijnt groot op het nieuwe uittenue. En eigenlijk is dat ook weer niet zo opmerkelijk. Sinds de oprichting van de club in 1908 bevat het clublogo vrijwel onafgebroken een afbeelding van een slang, Il Biscione. Deze slang is geïnspireerd door de slang uit het wapen van de stad Milaan. Het design van het tenue lijkt dan ook op het uitshirt van meer dan tien seizoenen geleden, namelijk het uitshirt van 2010-2011.  Het Inter Milan uitshirt 2021-2022 is wit en bevat een all-over print van een blauw/zwarte slang. De kronkelende slang bevindt zich vooral op de rechter- en linkerkant van het tenue, alsook over een deel van de mouwen. 

De clubkleuren van Internazionale komen in meerdere details van het nieuwe uittenue terug. De ronde hals van het Inter Milan uitshirt 2021-2022 is blauw en de band aan de onderkant van de mouwen is een combinatie van blauw en zwart. Op de rechterborst prijkt het Nike logo in het zwart en de andere borst bevat het nieuwe Inter Milan logo. Dit logo werd begin dit jaar geïntroduceerd en staat vanaf het seizoen 2021-2022 op alle Inter Milan voetbalshirts en trainingskleding. De zwarte ster boven het logo verwijst naar de Serie A kampioenschappen: 19. Per tien kampioenschappen mag er in Italië een ster aan het logo worden toegevoegd. Uiteraard bevat het tenue nog een detail. De binnenkant van de hals bevat namelijk de naam van de club: INTER MILANO. Vanaf dit seizoen heeft Inter Milan een nieuwe shirtsponsor. Na 26 seizoenen heeft de club afscheid genomen van Pirelli en ingeruild voor Inter Fan Token - By Socios.com. Het Inter Milan uittenue 2021-2022 wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje met aan de zijkanten een zwarte taping. De voetbalbroekjes bevatten ook de logo's van de club en Nike in het zwart. De kousen van het tenue zijn wit met aan de bovenkant een blauwe band en een dunnere zwarte lijn. Op de kousen staan in het zwart een swoosh en een deel van de naam van  de club: INTER!

De Inter Milan tenues bevatten ook weer de nieuwste technologieën. De Match voetbalshirts zijn uitgerust met de Nike Dri Fit ADV technologie en de replica/stadium voetbalshirts bevatten de Dri Fit technologie. Beide systemen zorgen voor de perfecte afvoer van vocht en voor ventilatie. De Match voetbalshirts bevatten echter extra ventilatiezones op strategische plekken. Bovendien zijn deze tenues lichter en vallen getailleerder.  Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe Nike Inter Milan uitshirt 2021-2022, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als Lukaku, Lautaro Martinez, Alexis Sanchez, Calhanoglu, Barella, Vidal, Perisic, de Vrij en andere spelers.

Inter Milan uitshirt bestellen

Het Nike Inter Milan uitshirt 2021-2022 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande webshops. De prijzen van de voetbalshirts zijn hetzelfde als afgelopen seizoenen. Voor volwassenen is het voetbalshirt € 89,95 en voor kinderen € 69,95. De Match versie van het tenue is ook dit seizoen alleen voor volwassenen beschikbaar en heeft een prijs van € 139,95. De broekjes kun je bestellen vanaf € 34,95 en de kousen vanaf € 17,95. In deze webshops kun je de Inter Milan voetbalshirts ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer en vind je ook de nieuwste trainingskleding! Directe levering!

Bestel je Inter Milan uitshirt in de  NIKE SHOP! 

of deze Inter Milan fanshop! (inclusief goedkope t-shirts en officiële bedrukking) 

of deze fanshop! 

Inter Milan uitshirt 2021-2022

Inter Milan uittenue 2021-2022

Inter Milan uitshirt 2021-2022