9 november 2020

Inter Milan Nike tech pack joggingpak 2020-2021

Inter Milan en Nike hebben inmiddels ook het nieuwe Inter Milan tech fleece joggingpak 2020-2021 officieel gelanceerd. Hoewel de Nike tech fleece pakken tegenwoordig populair zijn, worden deze niet vaak door de spelers van Internazionale gedragen. Soms wordt het pak wel gebruikt als presentatiepak en dragen de spelers het joggingpak tijdens het reizen naar de Serie A, Coppa Italia en Champions League wedstrijden dit seizoen. Dit nieuwe Inter Milan tech fleece joggingpak is onderdeel van de collectie rondom het Inter Milan 3e shirt, welke vooral in de Europese uitwedstrijden gedragen wordt.

Zwart Inter Milan sweat trainingspak 2020-21

Het Inter Milan tech fleece joggingpak 2020-2021 bestaat opnieuw uit een fleece vest en een joggingbroek. Het Inter Milan Nike tech pack vest is volledig zwart en bevat verschillende details. Allereerst is de iconische v-baan van Nike verwerkt op de borst. Deze zogenaamde 26 graden chevron is een verwijzing naar de baan op de windrunners van Nike. De Nike windrunners hebben een speciale plek in de collectie van Nike. In 1978 lanceerde het Amerikaanse sportmerk voor het eerst kleding en de windrunners waren onderdeel van de eerste Nike kledingcollectie. Al meer dan veertig jaar bevatten de jacks de iconische v-baan, welke nu aanwezig is op het tech fleece vest. Nike heeft ook haar bekende motto heel subtiel in het tech fleece jack verwerkt. Ter hoogte van de rechterzak is een speciale cijfercode verwerkt: 10.21.19.20 – 04.15 – 09.20. Wanneer deze code met de letters van het alfabet vertaald worden, dan ontstaat de leus van Nike: JUST DO IT! Een ander opvallend kenmerk van het jack is feit dat de Inter Milan badge niet is aangebracht. In plaats hiervan prijkt de naam van de club op de linkerborst: INTER MILANO. Daarboven staat de swoosh van Nike in het geel. Het vest is verder uitgerust met een capuchon. Het jack is gemaakt van het nieuwe Nike tech pack materiaal. Deze fleece stof betreft een combinatie van katoen (55%), rayon (37%) en elastaan (8%). Kenmerkend aan deze stof is dat het zacht aanvoelt, je perfect warm houdt tijdens de koude herfst en winterdagen & dus ook nog elastisch is, waardoor het zich perfect aanpast naar je lichaam.

Het Inter Milan Nike tech pack joggingpak wordt dit jaar compleet gemaakt door een zwarte joggingbroek. Op de linkerpijp prijkt de swoosh van Nike in een blauw ovaal. De andere pijpt bevat verticaal in het geel de naam van de club. Ook de joggingbroek is gemaakt van hetzelfde materiaal als het vest. Andere kenmerken van de broek zijn de toelopende fit en de tailleband aan de bovenkant. Vooral rondom de kuiten en enkels valt de broek strak. Met de tailleband kun je zelf naar wens de pasvorm aanpassen. Daarnaast is de trainingsbroek uitgerust met twee zakken en de rechterzak bevat ook weer de ''Nike JUST DO IT'' cijfercode. De cuffs aan de onderkant van de broek zorgen ervoor dat de joggingbroek naadloos aansluit op de benen. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe Internazionale tech fleece pak. In dit pak wordt dus niet getraind. Hiervoor hebben de club en Nike recentelijk het Inter Milan Champions League trainingspak gelanceerd.

Inter Milan tech fleece pak 2020-2021 bestellen

Het Inter Milan tech fleece joggingpak 2020-2021 kun je vanaf nu voor volwassenen bestellen. Het vest en de broek kun je los van elkaar bestellen. De prijs van het vest is € 119,95 en de broek is € 99,95. Beide items zijn beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL. Directe levering!

Bestel het Inter Milan tech fleece pak direct in de officiële NIKE SHOP! 

of deze fanshop! 

Inter Milan tech fleece joggingpak 2020-2021

 

Inter Milan tech fleece pak 2020-2021