Inter Milan 3e shirt 2020-2021

Inter Milan en Nike hebben vandaag het nieuwe Inter Milan 3e shirt 2020-2021 gelanceerd. Dit is het tenue waarin Internazionale vooral speelt tijdens de uitwedstrijden in de Champions League, maar ook in een aantal uitwedstrijden in de Serie A en Coppa Italia dit seizoen. Het nieuwe tenue fungeert in de competitie namelijk als alternatief voor het reguliere Inter Milan uitshirt. Het tenue is dit jaar geïnspireerd door één van de tenues uit de historie van de club.

Zwart/grijs Inter Milan uitshirt 2020/2021

Het nieuwe Inter Milan 3e shirt voor 2020-2021 is namelijk geïnspireerd door het uitshirt van het seizoen 1997-1998. Dit was een populair voetbalshirt voor de fans van Inter. Het betrof namelijk het eerste voetbalshirt waarin Ronaldo (Luís Nazário de Lima) bij de club speelde. Bovendien won de club in dit tenue de UEFA Cup. In de finale van het toernooi in het Parc des Princes versloeg Internazionale Lazio Roma met 3-0 door doelpunten van Zamorano, Zanetti en Ronaldo. In 1997-1998 was Nike overigens nog niet de kledingsponsor van de Nerazzurri. Dit seizoen was Umbro namelijk verantwoordelijk voor de aankleding van de club uit Milaan. In de zomer van 1998 nam Nike het stokje over. Het nieuwe Inter Milan tenue heeft vrijwel hetzelfde design te als meer dan twintig jaar geleden.  Het tenue wordt gekenmerkt door de brede horizontale grijze en zwarte banen over het tenue en is verder ook uitgerust met blauwe accenten, afkomstig uit de clubkleuren van de Nerazzurri. De onderkant van de ronde hals is blauw. Verder is deze hals zwart. Bovendien is de band aan de onderkant van de mouwen blauw. Het clublogo staat dit jaar niet meer op de linkerborst, maar is evenals in 1997-1998 verplaatst naar het midden van de borst. De swoosh van Nike prijkt in het geel op de rechterborst. Ook het logo van Pirelli op het midden van het tenue is geel. De bandenfabrikant is sinds 1995 hoofdsponsor van Inter. Een speciaal detail prijkt nog op de achterkant van het nieuwe Inter Milan 3e shirt. Hier is de naam van de club verwerkt in de nek: INTER MILANO. Het derde tenue van Inter Milan wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje en de kousen van het nieuwe tenue zijn ook volledig zwart met uitingen van de club en Nike. 

Het nieuwe voetbalshirt is overigens onderdeel van een speciale collectie van Nike. Alle nieuwe alternatieve uitshirts van Nike voor het seizoen 2020-2021 zijn namelijk geïnspireerd door de kleuren van de iconische Air Max sneakers van Nike. Het Inter Milan 3e shirt is geïnspireerd door de Air Max 97 ''Silver Bullet'' sneakers. De nieuwe Inter Milan collectie bevat ook een speciale sneaker in deze kleuren. Het Inter Milan 3e shirt bevat ook weer de nieuwste technologieën van Nike. De authentic tenues bevatten de VaporKnit technologie en de replica tenues bevatten de Nike Dri Fit technologie, welke zorgen voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de tenues, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Sanchez, Hakimi, Lukaku, Eriksen, Sensi, Skriniar, Young, Brozovic, Barella en nog meer spelers of check het Inter Milan thuisshirt 2020-2021 

Inter Milan 3e shirt 2020-2021 bestellen

Het nieuwe Internazionale 3e shirt voor 2020-2021 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. De prijs van het tenue is € 89,95 voor volwassenen en € 69,95 voor kinderen. In deze shops kun je het tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer en vind je bovendien nog de tenues van dit seizoen. Directe levering!

Bestel je Inter Milan voetbalshirt altijd in de Inter Milan fanshop (inclusief goedkope t-shirts)

of de officiële Nike SHOP! 

of deze winkel!

Inter Milan 3e voetbalshirt 2020-2021

Inter Milan 3e shirt 2020-2021