30 juni 2020

Inter Milan thuisshirt 2020-2021

Het nieuwe Inter Milan thuisshirt 2020-2021 is vandaag officieel bekend gemaakt door de club en kledingsponsor Nike met de leus ''MADE OF INTER MILANO.''  In dit nieuwe voetbalshirt speelt Internazionale de Serie A, Coppa Italia en Champions League wedstrijden in het Estadio Giueseppe Meazza gedurende 2020-21. Ook dit seizoen is Nike weer verantwoordelijk voor het design en de productie van de tenues van het keurkorps van trainer Antonio Conte. Het Amerikaanse sportmerk is sinds 1998 kledingsponsor en blijft dit nog zeker tot de zomer van 2023.

Wil je direct in dit tenue shinen? Bestel het in de officiële Nike SHOP! of deze winkel! (inclusief goedkope t-shirts)

Inter Milan voetbalshirts 2020-2021

Inter Milan thuis shirt en tenue 2020-21

Het nieuwe Inter Milan thuisshirt is geïnspireerd door verschillende werken van Milanese designers in de jaren '80. Het tenue is dan ook een ode aan de stad Milaan als modestad en staat symbool voor de identiteit van de club en de Milanese bevolking.  Qua design krijgt het succes van het Inter Milan voetbalshirt 2019-2020 een vervolg. Waar het Inter Milan voetbalshirt afgelopen seizoen verticale banen met in het midden diagonale banen bevat, zijn de diagonale banen dit seizoen omgeturnd tot zigzagbanen.  Uiteraard zijn deze banen wel geheel in stijl van de clubkleuren van de Nerazzuri: blauw/zwart dus. De banen lopen naar beneden op een manier waarop een slang zich voortbeweegt. Dit is een knipoog naar de slang (de Biscione), wat een belangrijk symbool is van de club. 

Verder is het nieuwe Inter Milan thuisshirt 2020-2021 uitgerust met een ronde hals met aan de achterkant een v-opening. De binnenkant van de hals is nog uitgerust met een speciaal detail. Hier prijkt in een sierlijke tekst de naam van de club: INTER. De rechterborst bevat traditiegetrouw de swoosh van Nike in het wit en de andere borst is opnieuw voorzien van het Inter Milan logo, inclusief de ster die verwijst naar de achttien kampioenschappen. Per tien kampioenschappen mag er in Italië een ster aan het logo worden toegevoegd. Pirelli staat ook dit seizoen weer op het midden van de Inter Milan tenues. De bandenfabrikant is sinds 1995 shirtsponsor van Internazionale. De achterkant van het voetbalshirt bevat aan de onderkant het logo van een andere sponsor: DRIVER. Verder bevat het voetbalshirt van Internazionale ook nog een zwarte taping aan de zijkanten. 

Het Inter Milan thuistenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje met op de zijkanten ook een zwarte band. Op de broekjes staan ook weer de logo's van Nike en de club. De kousen zijn blauw met aan de bovenkant een zwarte band en op het midden een witte swoosh en in het wit een deel van de naam van de club: INTER. De Inter Milan voetbalshirts 2020-2021 zijn dit seizoen ook weer uitgerust met de nieuwste technologieën. De authentic voetbalshirts bevatten de VaporKnit technologie en de replica voetbalshirts de Dri Fit technologie. De authentic shirts zijn de tenues die de spelers ook echt dragen en zijn lichter en vallen bovendien strakker. Beide systemen zorgen voor de perfecte regulering van temperatuur en vocht. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Inter Milan thuisshirts, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Martinez, Eriksen, Lukaku, Sanchez, Gagliardini, Esposito, Skriniar, Sensi en andere spelers. Check bovendien het nieuwe Inter Milan trainingspak 2020-2021.

Inter Milan thuisshirt bestellen

Het nieuwe Inter Milan voetbalshirt voor 2020-2021 kun je vanaf nu  bestellen. Het thuisshirt is voor volwassenen € 89,95 (maten S, M, L, XL en XXL) en in kindermaten € 69,95 (maten 128, 140, 152, 164, 176). De voetbalbroekjes bestel je al vanaf € 34,95 en de kousen vanaf € 17,95. De Vapor Match tenues zijn € 139,95! Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking.

Bestel je Inter Milan voetbalshirt altijd in de officiële Nike SHOP! 

of deze winkel! (inclusief goedkope t-shirts)

Inter Milan thuisshirt 2020-2021

Inter Milan thuistenue 2020-2021

Inter Milan thuisshirt 2020-21