Inter Milan met logo Turtles op voetbalshirt

Inter Milan speelt in de wedstrijd tegen Genoa wel in heel speciale Inter Milan voetbalshirts! Om de nieuwe Turtles serie te promoten, maakt het logo hoofdsponsor Paramount+ eenmalig plaats voor het logo van de Turtles. Tijdens de thuiswedstrijd tegen Genoa speelt Inter Milan in het thuisshirt, maar in de fanshop van de Italiaanse club zijn ook het Genoa uitshirt en 3e shirt met het logo van de Turtles beschikbaar!

Nadat vorig jaar al het logo van Transformers éénmalig op de Inter Milan voetbalshirt stond, is het tenue dit keer gewijd aan de Turtles om de nieuwe Teenage Mutant Ninja Turtles serie van Paramount+ te promoten. Bij de wedstrijd tegen Genoa zullen de Turtles (Michelangelo, Leonardo, Donatello en Rafaello) natuurlijk ook aanwezig zijn! De nieuwe animatiefilm Teenage Ninja Turtles is vanaf 1 maart beschikbaar op Paramount+. In deze film worden de Turtles uiteraard weer geconfronteerd met nieuwe bedreigingen en werken ze weer samen met oude bondgenoten om de vijanden de baas te zijn in de schaduw van New York.

De nieuwe Inter Milan X Ninja Turtles voetbalshirts bewijst opnieuw de sterke samenwerking tussen Inter Milan en hoofdsponsor Paramount+, waarbij de werelden van sport en entertainment perfect worden gecombineerd! Helaas zijn de Inter Milan voetbalshirts met het logo van de Turtles alleen beschikbaar in de officiële fanshop. Ben je op zoek naar andere Inter Milan tenues? Check het dan in de onderstaande fanshop!

Inter Milan met logo Turtles op voetbalshirt
Inter Milan met logo Turtles op voetbalshirt
Inter Milan met logo Turtles op voetbalshirt