Inter Milan uitshirt 2020-2021

Het nieuwe Inter Milan uitshirt 2020-2021 is vandaag officieel gelanceerd door de Italiaanse grootmacht en kledingsponsor Nike. Dit is het tenue waarin het team van trainer Antonio Conte de de Serie A, Coppa Italia en Champions League in speelt gedurende het seizoen 2020-2021. Ook dit seizoen is Nike weer verantwoordelijk  voor het ontwerp en de productie van de Inter Milan voetbalshirts. Deze functie heeft het merk sinds 1998 en beide partijen hebben nog een deal tot 2023.

Inter Milan uit shirt en tenue 2020-2021

Het turquoise uitshirt van vorig seizoen wordt ingeruild voor een overwegend wit uitshirt met verschillende details uit de traditionele clubkleuren van Inter Milan. Het Inter Milan uitshirt is dit seizoen namelijk wit met een design van horizontale en verticale banen over het voetbalshirt. Deze vormen samen een design van vierkanten. Dit design symboliseert de Milanese bevolking, die zijn begaan met de toekomst van de stad en bovendien de club op een innovatieve manier willen doen groeien. Het thema van het Inter Milan uitshirt 2020-2021 is dan ook hetzelfde als die van het nieuwe thuisshirt: ''Made of Milano.'' Daarmee is het tenue bovendien een verwijzing naar het postmodernisme van de jaren '80, waarin men anders ging kijken naar kunst en design. Scott Munson, designer van Nike reageert: ''De zwarte en blauwe lijnen zijn een frisse interpretatie van de typisch de uitkleuren van Internazionale en versterken de echte Nerazzurri identiteit.''

De clubkleuren van Inter Milan komen ook weer terug in de V-hals van het tenue. De rechterkant van de V-hals is zwart en de andere kant is blauw. Ook de achterkant van de hals, welke ook aan deze kant een toelopend design heeft, is ook in deze kleurencombinatie. Op de achterkant van het tenue bevinden zich ook weer de iconische zwarte en blauwe strepen. De swoosh van Nike op de rechterborst is zwart en op het midden van het tenue staat sponsor Pirelli in het blauw. Het bandenmerk is al sinds 1995 de hoofdsponsor van de club en beide partijen hebben nog een langjarige overeenkomst. De linkerborst is traditiegetrouw uitgerust met het logo van de club, inclusief de gouden ster, verwijzend naar de achttien kampioenschappen van de Italiaanse club. Op de achterkant van het nieuwe Inter Milan uitshirt prijkt het logo van subsponsor DRIVER in het zwart. 

Het nieuwe Inter Milan uittenue 2020-2021 wordt gecompleteerd door een geheel wit voetbalbroekje met daarop ook de logo's van de club en Nike. Dit zijn ook de kleuren van de voetbalkousen van het nieuwe tenue. Op het midden van de kousen prijkt de naam van de club (INTER MILAN) en ook hiervoor is weer een postmodernistisch lettertype gebruikt. Ook van het Inter Milan uitshirt zijn er twee verschillende versies. De authentic voetbalshirts (de versie die de spelers dragen) zijn uitgerust met de zogenaamde Vaporknit technologie en de replica voetbalshirts bevatten de Nike Dri Fit technologie. Beide technologieën bewerkstelligen een nog betere afvoer van zweet en vocht en zorgen voor ventilatie. De Vapor Match voetbalshirts zijn daarnaast iets lichter en vallen wat getailleerder. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de Inter Milan uitshirts, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Vanaf dan wordt als Lukaku, Sánchez, Martínez, Sensi, Barella en nog meer sterren! Check bovendien het nieuwe Inter Milan trainingspak 2020-2021. 

Inter Milan uitshirt bestellen

Het nieuwe Inter Milan uitshirt 2020-2021 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels.. Het tenue heeft de gebruikelijke prijzen. Het voetbalshirt is voor volwassenen € 89,95 (maten S, M, L, XL en XXL) en voor kinderen € 69,95 (maten 128, 140, 152, 164, 176). De voetbalbroekjes bestel je al vanaf € 34,95 en de kousen vanaf € 17,95. In deze winkels kun je het tenue van Inter Milan laten bedrukken met een eigen naam en nummer of die van één van de sterspelers. Hiervoor wordt de officiële en originele Internazionale bedrukking gebruikt. 

Bestel je Inter Milan voetbalshirt altijd in deze winkel! (inclusief goedkope t-shirts en officiële bedrukking)

of de  officiële NIKE SHOP! 

of deze fanshop! 

Inter Milan uitshirt 2020-2021

Inter Milan uittenue 2020-2021