Inter Milan trainingspak Champions League 2020-2021

Inter Milan en Nike hebben inmiddels ook het Inter Milan Champions League trainingspak 2020-2021 gepresenteerd. Dit nieuwe trainingspak draagt het team van trainer Antonio Conte tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Champions League wedstrijden in 2020-2021. Dit seizoen neemt Internazionale het in de poulefase op tegen FC Barcelona, Dynamo Kiev en Ferencvaros. Het trainingspak bestaat ook deze periode weer uit een training sweater en trainingsbroek. Dit pak wordt gedragen naast het blauwe Inter Milan trainingspak 2020-2021.

Grijze Inter Milan training sweater en trainingsbroek 2020-2021

Het Inter Milan Champions League trainingspak matcht overigens perfect met het Inter Milan 3e shirt. Dit tenue wordt vooral gedragen tijdens de uitwedstrijden in de Champions League en wordt gekenmerkt door de brede horizontale grijze en zwarte banen. Deze kleuren zijn geïnspireerd door de kleuren van het uitshirt van het seizoen 1997-1998, het eerste tenue dat door sterspeler Ronaldo (Luís Nazário de Lima) gedragen werd en waarin Inter de UEFA Cup won ten koste van Lazio Roma in 1998. Bovendien zijn dit de kleuren van de Nike Air Max 97 sneakers. De Inter Milan Champions League training top 2020-2021 is dit jaar geheel grijs en heeft verder alle kenmerken van het Nike Strike template. Dit betekent dat er net boven de ellebogen een diagonale band is verwerkt en op dit pak is deze band zwart. Een ander kenmerk van het template zijn de golven over de mouwen. De swoosh van Nike op de rechterborst van de Inter Milan trainingstrui is geel en het clublogo op de andere borst is een combinatie van zwart en blauw. De training sweater heeft verder de iconische details die we kennen van andere training sweaters van Nike. De top is voorzien van een hoge hals met rits tot de borst. De mouwen zijn aan de onderzijde uitgerust met duimgaten, zodat de training top naadloos aansluit op het lichaam. Bovendien is de training sweater gemaakt van een combinatie van polyester (91%) en elastaan (9%). Deze elastische stof verzekert ook dat de training sweater naadloos aansluit op het lichaam. De achterzijde van de sweater is iets langer, voor de optimale bescherming.

De Inter Milan Champions League trainingsbroek 2020-2021 is ook geïnspireerd door het Nike Strike template. De Inter Milan trainingsbroek is geheel grijs en bevat aan de bovenzijde ook een diagonale, zwarte band. Ook de logo's van Nike en de club op de trainingsbroek zijn respectievelijk geel en blauw/zwart. De trainingsbroek heeft verder twee zakken met een rits om spullen in op te bergen. Met de tailleband aan de bovenkant kun je zelf de pasvorm verstellen. De pijpen zijn aan de onderzijde uitgerust met enkelritsen, zodat je de broek nog makkelijker over je sneakers en voetbalschoenen aan en uit kunt doen. Daarnaast heeft de broek een tapered fit en valt deze dus strak om de benen. De Inter Milan trainingsbroek is gemaakt van hetzelfde materiaal als de training top. Beide items zijn uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het pak dat vanaf nu gedragen wordt door spelers als Lukaku, Vidal, Sanchez, Martinez, Hakimi, Barella, Eriksen en nog meer sterspelers.

Inter Milan trainingspak bestellen

Het Inter Milan trainingspak Champions League 2020-2021 kun je vanaf nu voor kinderen en volwassenen bestellen. De training sweater en trainingsbroek kun je los van elkaar bestellen. Voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) zijn beide items € 64,95 en voor kinderen (maten 122, 128, 140, 152, 164 en 176) € 54,95. Het pak is ook beschikbaar met een jack. Voor kinderen is deze € 99,95 en voor volwassenen € 119,95. Directe levering!

Bestel het Inter Milan trainingspak direct in de officiële NIKE SHOP! 

of deze fanshop! 

of deze winkel! 

 Inter Milan trainingspak Champions League 2020-2021