Inter Milan Champions League trainingsshirts 2021-2022

Inter Milan en Nike hebben afgelopen week de nieuwe Inter Milan Champions League collectie gepresenteerd en deze collectie bevat ook een tweetal nieuwe trainingstenues. Het Inter Milan Champions League trainingsshirt en warming-up shirt worden door de spelers van Internazionale gedragen tijdens de trainingen en het warmlopen in de voorbereiding op de Champions League wedstrijden in 2021-2022. In poule D neemt het team van trainer Simone Inzaghi het op tegen Real Madrid, Shakhtar Donetsk en Sheriff Tiraspol.

Lichtgroen Inter Milan trainingsshirt 2021-2022

Het Inter Milan Champions League trainingsshirt heeft dezelfde kleur als het Inter Milan Champions League trainingspak 2021-2022. Het trainingsshirt is fel groen (Green Strike) en bevat bovendien de twee clubkleuren van Inter. De diagonale band over de mouwen van het Inter Milan trainingsshirt is lichtblauw en de logo's van de club en Nike op de borst zijn zwart. Hiermee bevat het trainingsshirt een deel van de kleuren van het Inter Milan 3e shirt 2021-2022. Dit betreft het tenue dat Inter vooral draagt tijdens de uitwedstrijden in de Champions League. Een ander opvallend detail zijn de ovale vormen en lijnen op de mouwen. Dit is kenmerkend voor het standaard Strike template van Nike. Dit template gebruikt het sportmerk voor alle trainingskleding van de clubs dit seizoen. Het Inter Milan Champions League trainingstenue is bovendien uitgerust met een ronde hals. Het tenuetje wordt gecompleteerd door een zwart trainingsbroekje met op de pijpen een diagonale groene band. De logo's op het trainingsbroekje zijn lichtblauw en de broekjes bevatten dezelfde print als op de mouwen.

Inter Milan warming-up shirt Champions League 2021-2022

Het Inter Milan Champions League warming-up shirt 2021-2022 heeft een iets rijker design. Dit shirt bevat een all-over print. Met wat fantasie kun je hierin een landschap ontdekken. De print loopt door over de achterzijde van het Inter Milan Champions League pré match top 2021-2022. Het trainingsshirt is lichtgroen met een diagonaal zwart vlak, kleinere lichtblauwe vlakken en en gradiënt print. Dit shirt bevat alleen een diagonale oranje band op de mouwen en bevat een zwarte ronde hals. Op de rechterborst prijkt een oranje swoosh en de linkerborst bevat de badge van de club, inclusief een oranje kampioensster. Deze ster verwijst naar de 19 landskampioenschappen.

Beide Inter Milan trainingstenues 2021-2022 zijn uitgerust met de Nike Dri Fit technologie. Dit systeem is in de stof van de trainingsshirts verwerkt en zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht. Deze tenues worden door Inter Milan alleen gedragen in de voorbereiding op de CL wedstrijden. In de voorbereiding op de Serie A en Coppa Italia wedstrijden dragen de spelers het Inter Milan trainingsshirt 2021-2022.

Inter Milan Champions League trainingsshirts bestellen

De nieuwe Inter Milan Champions League collectie kun je vanaf nu bestellen voor kinderen en volwassenen. Het trainingsshirt is voor volwassenen € 44,95 en voor kinderen € 39,95. Het warming-up shirt is € 54,95 voor kinderen en € 59,95 voor volwassenen. Directe levering!

Bestel de Inter Milan Champions League trainingsshirts direct in de officiële NIKE SHOP! 

of deze fanshop! 

of deze winkel! 

Inter Milan trainingsshirt 2021-2022 - Groen

Inter Milan warming-up shirt 2021-2022

Achterkant Inter Milan warming-up shirt 2021-2022