26 juli 2021

Inter Milan trainingsshirts 2021-2022

De nieuwe Inter Milan trainingscollectie 2021-2022 is vandaag officieel gepresenteerd! Deze collectie bevat niet alleen het turquoise Inter Milan trainingspak 2021-2022, maar ook fonkelnieuwe trainingsshirts. Het warming-up shirt en het trainingsshirt worden door de ''Nerazzurri'' gedragen tijdens de trainingen en het warmlopen ter voorbereiding op de Serie A, Coppa Italia en Champions League wedstrijden komend seizoen. Nike is weer verantwoordelijk voor het design van de nieuwe trainingscollectie. Het Amerikaanse sportmerk is sinds 1998 kledingsponsor van de club.

Turquoise Inter Milan trainingsshirt 2021-2022

Inter Milan komt tijdens de trainingen in 2021-2022 in ieder geval fris voor de dag! Het trainingsshirt van het keurkorps van trainer Antonio Conte is namelijk turquoise. Verder heeft het trainingstenue alle kenmerken van het Nike Strike template. Dit betekent dat de mouwen een all-over print van golven bevatten. Een ander kenmerk van dit template is de diagonale band op de mouwen. Deze is zwart, evenals de logo's van Inter Milan en Nike op de borst. Dit betreft het eerste Internazionale trainingsshirt met daarop het nieuwe logo. In maart lanceerde de club namelijk een nieuw logo. Dit logo heeft overigens veel weg van het oude logo. De letters C en F zijn verwijderd, waardoor de letters I en M nog prominenter uit het logo komen. De letters I en M zijn niet alleen voor de initialen van de club, maar ook voor ''I am'', waarmee Internazionale wereldwijd een groter publiek wil trekken. Het Inter Milan trainingstenue is verder uitgerust met een ronde hals met aan de achterkant een zwarte band. Het trainingstenue wordt gecompleteerd door een zwart trainingsbroekje met aan de zijkanten een turquoise band. De logo's van de club en Nike op de broekjes zijn ook turquoise. De trainers van Internazionale dragen komend seizoen overigens een zwart trainingsshirt. Deze shirts hebben hetzelfde design als het tenue dat de spelers dragen, maar dan in omgekeerde kleuren.

Inter Milan warming-up shirt 2021-2022

Het nieuwe Inter Milan warming-up shirt is geheel in stijl van het thema van het Inter Milan thuisshirt 2021-2022. Het warming-up shirt bevat namelijk een all-over print van een kruipende slang, die in elkaar verstrengeld is. De slang heeft de kleuren van het Internazionale voetbalshirt en is blauw/zwart. Verder is dit shirt uitgerust met een ronde hals en bevat alleen de linkermouw een gouden taping. Ook de logo's van Nike en de club op de borst zijn goud. 

Inter Milan trainingstenue bestellen

Het nieuwe Nike Inter Milan trainingsshirt 2021-2022 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. De prijzen van de tenues zijn hetzelfde als andere jaren. Voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) is het trainingsshirt € 44,95 en voor kinderen (maten 122, 128, 138, 146, 158 en 170) zijn de trainingsshirts € 39,95. De warming-up shirts bestel je vanaf € 54.95. Check ook andere Inter Milan trainingskleding in de onderstaande winkels. 

Bestel het Inter Milan trainingsshirt direct in de officiële NIKE SHOP! 

of deze fanshop! 

of deze winkel! 

Inter Milan trainingsshirt 2021-2022

Inter Milan trainingstenue 2021-2022

Inter Milan warming-up shirt 2021-2022