8 september 2018

Inter Milan 3e shirt 2018-2019

Nike heeft vandaag ook het nieuwste 3e shirt van Inter Milan gepresenteerd. In dit voetbalshirt speelt Internazionale vooral de uitwedstrijden in de Champions League en Coppa Italia. Daarnaast speelt Inter in dit voetbalshirt een aantal uitwedstrijden in de Serie A. Dit is vooral het geval wanneer het andere uitshirt teveel lijkt op het tenue van het thuisspelende elftal. Inter Milan speelt na zeven jaar afwezigheid weer in de Champions League. In het miljardenbal neemt de club het op tegen PSV, Barcelona en Tottenham Hotspur. Check hieronder alle details van het nieuwe 3e shirt van Inter Milan!

Inter Milan Champions League uit shirt en tenue 2018-2019

Het nieuwe Inter Milan 3e shirt voor 2018-2019 is dit jaar een ode aan de stad Milaan. Dit is geheel in lijn met het thema dat Nike gekozen heeft voor de alternatieve uitshirts van de grote Europese clubs waarvan het kledingsponsor is. Ook in de 3e shirts van clubs als Manchester City, Chelsea, Tottenham Hotspur, AS Roma en Atletico Madrid staan de steden waarin de clubs spelen centraal. Het nieuwe Inter Milan voetbalshirt is overwegend grijs/zilver en wordt gekenmerkt door de print van een kruis over het shirt. Dit kruis is geïnspireerd door het kruis uit de vlag van de stad Milaan. Daarnaast bevat het shirt een all-over print. Deze all-over print symboliseert het centrum van Milaan en met name het deel rondom de Duomo kathedraal. De all-over print op het tenue heeft hetzelfde reliëf als de vloer van de Duomo kathedraal.

Verder heeft het nieuwe tenue van trainer Spalletti alle kenmerken van het Nike Vapor template. Het voetbalshirt bevat een diagonale hals, welke naar het midden recht loopt en de mouwen en schouders van het tenue zijn uitgerust met flitsende zigzag banen. De binnenkant van de hals bevat een gele taping en deze komt ook weer terug in de nek van het shirt. Op de borst prijken de logo’s van Nike en de club. Nike en Inter vieren dit seizoen het 20 jarige partnership. Het merk verzorgt namelijk al sinds 1998 de tenues van de club. Boven het embleem van de club prijkt een ster, welke verwijst naar de 18 kampioenschappen van de Milanezen. Hoofdsponsor Pirelli staat ook dit seizoen weer op het midden van de tenues.

Het nieuwe Inter Milan 3e tenue voor 2018-2019 wordt compleet gemaakt door een licht grijs broekje met aan de zijkanten zigzag strepen. Uiteraard mogen ook op de broekjes niet de swoosh en het embleem van de club ontbreken. De kousen zijn ook licht grijs met aan de bovenkant opvallende strepen. We hebben ook nog een reactie van Nike designer Pete Hoppins: ‘’Dit voetbalshirt is het DNA van Inter Milan. De Duomo kathedraal en het St. George kruis zijn iconische onderdelen van de stad Milaan en betekenen veel voor de supporters van Inter. Dit voetbalshirt gaat over de identiteit van Inter Milan en is een ode aan de stad en de mensen die de stad representeren.’’

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe Inter Milan 3e shirt voor 2018-2019, welke vanaf nu gedragen wordt door sterren als De Vrij, Nainggolan, Icardi, Martinez, Perisic, Keita, Mario, Candreva en nog meer sterren. Check ook het nieuwste thuisshirt en uitshirt!

Inter Milan 3e voetbalshirt bestellen

Het nieuwe Inter Milan Champions League uitshirt voor 2018-2019 kan je vanaf nu bestellen in de onderstaande SHOPS. Voor volwassenen heeft het tenue een prijs van € 85,- en voor kinderen is het tenue € 69,95. De broekjes bestel je vanaf € 34,95 en de kousen vanaf € 18,-. Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking! Wíl je andere Inter producten bestellen? Check dan ook het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Bestel het nieuwe Inter Milan Champions League shirt direct in DEZE WINKEL! (inclusief officiële bedrukking en goedkope shirts)

of deze NIKE winkel!