Inter Milan thuisshirt 2018-2019

Vandaag is het nieuwe thuisshirt van de Italiaanse topclub Inter Milan officieel gelanceerd Natuurlijk is dit gedaan in samenwerking met het Amerikaanse kledingmerk Nike. Inter Milan is de nieuwe club van de Nederlandse top verdediger Stefan de Vrij. Inter Milan heeft dit seizoen een top jaar gedraaid en plaatsen zich daardoor ook voor Europees voetbal. Buiten de Europese wedstrijden is het nieuwe shirt van Inter ook te zien tijdens de thuiswedstrijden in de Serie A en de Italiaanse beker. Thuiswedstrijden speelt Inter in het legendarische San Siro. Dit Italiaanse stadion biedt plaats aan ongeveer 80.000 fanatieke supporters. Ben jij nieuwsgierig naar het nieuwe thuisshirt van Inter Milan voor het seizoen 2018-2019? Check het hieronder!

Inter Milan thuis shirt en tenue 2018-2019

Verantwoordelijk voor het design van het nieuwe thuisshirt van Inter Milan is Nike. Het Amerikaanse merk en Inter Milan hebben al een samenwerking sinds het jaar 1998-1999. Dat betekent dat dit jaar het 20e jaar van de samenwerking is. Dat moet gevierd worden. Het shirt is namelijk een verwijzing naar het shirt van Inter van het seizoen 1998-1999. Het shirt heeft ook verwijzing naar het populaire thuisshirt uit het seizoen 2010-2011. Het shirt heeft weer de traditionele clubkleuren van Inter namelijk blauw en zwart. Deze zwarte en blauwe kleur komt terug in verticale banen op het shirt. Het shirt wordt echter ook versierd met gouden details. Het nieuwe thuisshirt van Inter Milan is gebaseerd op het nieuwe template van Nike. Het zogeheten Nike Aeroswift template. Dit template is te herkennen aan de bijzondere kraag. Deze begint diagonaal maar eindigt recht. Een ander opmerkelijk detail van het template is het zigzag-patroon op de mouwen van het shirt. De mouwen van het shirt zijn zwart van kleur. Het bekende Nike teken, de swoosh, staat natuurlijk ook dit jaar op het shirt van Inter. De 20e swoosh is goud van kleur en staat op de rechterkant van de borst van het shirt. Nike en Inter hebben een erg gelukkig huwelijk. In de 20 jaar dat Nike de trotse kledingsponsor is van de Italiaanse club. Heeft Inter 5 keer het landskampioenschap in Italië gewonnen en ook de beker werd viermaal gewonnen door Nerazzurri. Het hoogtepunt van de samenwerking was echter de winst van de Champions League in 2010. Op de linkerkant van de borst staat het logo van Inter Milan. Boven dit schitterende logo prijkt ook één gouden ster. Deze staat voor de 18 landskampioenschappen die de club heeft behaald. Op het nieuwe thuisshirt van Inter Milan staat natuurlijk ook weer de naam van de shirtsponsor. Dit is Pirelli. Inter heeft veel trouwe sponsoren want Pirelli staat nog langer op het shirt dan de swoosh van Nike. Sinds 1995 (!) is Pirelli namelijk al de sponsor van de Italiaanse topclub. De nieuwe club van Stefan de Vrij heeft dit jaar een zwaar einde van het seizoen gekend. De club van Icardi, Candreva, Brozovic en Rafinha heeft namelijk lange tijd meegedaan voor een plaats in de Champions League. Echter moet de club aan het einde van het seizoen genoegen nemen met een ticket voor de Europa League.

Het nieuwe thuisshirt van Inter Milan is uitgerust met de zogeheten Nike Dri Fit technologie. Deze technologie zorgt voor verkoeling, vochtafvoer en ventilatie zodat de spelers optimaal kunnen presteren tijdens de wedstrijden. Het nieuwe thuistenue van Inter wordt gecompleteerd door een zwarte voetbalbroek en zwarte voetbalkousen. Het nieuwe voetbalbroekje van Nike is uitgerust zonder naden. Hierdoor hebben de spelers van Inter een nog natuurlijke bewegingsvrijheid. Check ook het Inter Milan uitshirt voor 2018-2019 of het 3e shirt!

Inter Milan voetbalshirt kopen

Het nieuwe thuisshirt van Inter Milan is vanaf medio juni te koop in de onderstaande webshop. In deze winkel heeft u ook de mogelijkheid om het shirt te laten bedrukken met je naam en nummer, of met de naam en het nummer van je favoriete voetballer van Inter. Ben je opzoek naar andere producten van Inter Milan? Bekijk dan het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Bestel het nieuwe Inter Milan thuisshirt direct in DEZE SHOP (inclusief officiële bedrukking en goedkope shirts)

OF deze NIKE winkel!