28 juni 2018

Inter Milan uitshirt 2018-2019

Het nieuwe Inter Milan uitshirt voor 2018-2019 is vandaag officieel bekend gemaakt door Nike en de Italiaanse club. In dit nieuwe shirt speelt het keurkorps van trainer Spalletti de Serie A, Coppa Italia en Champions League uitwedstrijden gedurende 2018-2019. Internazionale eindigde afgelopen seizoen als vierde in de Italiaanse competitie, waardoor het dit seizoen voor het eerst sinds jaren weer Champions League speelt. Nike is ook dit seizoen weer verantwoordelijk voor het design van het uitshirt. De Italiaanse club en het Amerikaanse sportmerk hebben sinds 1998 een contract en beide partijen hebben nog een contract tot 2025. Dit jaar vieren de club en Nike dus hun twintig jarige samenwerking. In deze periode werd Inter vijf keer kampioen, won het vijf keer de Coppa Italia, één keer de Champions League en één keer de wereldbeker. Check hieronder alle details van het nieuwe uittenue van de Nerazzurri.

Inter Milan uit shirt en tenue 2018-2019

Het nieuwe uitshirt van Inter Milan voor 2018-2019 is geheel in stijl van de slang uit het logo van de club: Il Biscione. Het shirt is geheel wit en bevat over de voorkant en achterkant van het voetbalshirt een all-over print van zilveren ruiten. Deze ruiten en diagonale lijnen symboliseren de huid van de slang uit het logo van de club. Ook het nieuwe uittenue van Internazionale is verder gebaseerd op het Aeroswift template van Nike. Dit betekent dat het uitshirt van Inter Milan ook flitsende strepen over de schouders en mouwen bevat. Bovendien is het shirt uitgerust met een diagonale hals, welke naar het midden recht loopt. Deze kraag is in stijl van de clubkleuren van Inter en is zwart/blauw. De rechterkant van de hals is zwart en de andere kant van de hals is blauw. De achterkant van het shirt bevat aan de bovenkant ook een taping in de clubkleuren van de achttienvoudig kampioen van Italië. In deze strip is de slang uit het logo van de club verwerkt. De laatste keer dat Il Biscione op het shirt stond was op het uitshirt van het seizoen 2010-2011. Toen stond de slang op de mouwen van het uitshirt.

De binnenkant van de hals is ook uitgerust met een detail. Hier bevindt zich namelijk de bijnaam van de club in het wit: NERAZZURRI (Zwart/blauwen). Op de rechter borst prijkt de swoosh van Nike in het zwart en de andere borst bevat het logo van de club met daarboven de gouden ster. Deze ster verwijst naar de achttien kampioenschappen van de club. Per tien kampioenschappen mag er een ster aan het logo worden toegevoegd in Italië. Hoofdsponsor PIRELLI staat sinds 1995 al op de tenues van Inter en dat is dit jaar niet anders. Op het uitshirt is dit logo blauw, waardoor de clubkleuren van Inter meerdere malen in het uitshirt terug komen. Aan de onderkant van de achterkant van het shirt staat een andere sponsor van de club: DRIVER.

Het nieuwe Inter Milan uitshirt wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje. Dit short bevat aan de zijkanten de flitsende Vapor strepen, die ook op de schouders en mouwen van het shirt te zien zijn. Op de broekjes staan ook de logo's van de club en Nike. De kousen zijn weer geheel in stijl van de clubkleuren van de in 1908 opgerichte club. Deze zijn namelijk blauw met aan de bovenkant een zwarte band. De swoosh en een deel van de naam van de club (INTER) staan in het wit op de voetbalkousen. Ook dit tenue is uitgerust met de Dry Fit technologie van het merk. De authentic tenues bevatten dit jaar weer de speciale VAPOR technologie, waardoor de shirts strak om het lichaam vallen en de spelers optimaal kunnen presteren.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de tenues waarin vanaf nu spelers als Icardi, Cancelo, Alcantara, Santon, Perisic, De Vrij, Candreva en andere sterren schitteren. Check ook het nieuwe thuisshirt van Inter voor 2018-2019 of het Champions League uitshirt. 

Inter Milan voetbalshirt kopen

Het nieuwe Inter Milan uitshirt voor 2018-2019 kan je vanaf nu bestellen in de onderstaande online webshops. De prijs van het shirt is voor volwassenen € 84,95 en voor kinderen € 69,95. De authentic tenues hebben een prijs van € 139,95. De broekjes hebben een prijs van tussen de € 34,95 en € 39,95 en de kousen zijn € 17,95. Uiteraard heb je in de onderstaande winkels de mogelijkheid je Inter shirt te laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering gegarandeerd!

Bestel het nieuwe Inter Milan shirt direct in deze NIKE winkel!

of deze SHOP

of deze online webshop!