Het donker blauwe Barcelona Nike tech fleece pak 2018-2019

Barcelona en Nike hebben deze week ook het nieuwe tech fleece pak voor de Spaanse kampioen gelanceerd! De timing had niet beter gekund. De Champions League is weer begonnen en dat betekent dat Barcelona soms wel drie wedstrijden in de week speelt. De spelers zijn tussen de enerverende wedstrijden en trainingen dus gebaat bij rust. Het nieuwe tech fleece trainingspak is perfect om in te chillen en te rusten. Dit pak wordt door de spelers van Barca gedragen na de wedstrijden en trainingen. Steeds vaker worden de tech fleece pakken van Nike ook als presentatiepak gebruikt voor na de wedstrijden van de club. De spelers staan in het nieuwe Barcelona tech fleece trainingspak dus ook de pers te woord na de La Liga, Copa del Rey en Champions League wedstrijden in het seizoen 2018-2019. Check hieronder alle details van het pak!

Barcelona tech fleece vest en joggingsbroek 2018-2019

Het nieuwe Barcelona tech fleece pak heeft in tegenstelling tot de andere tech fleece pakken van Nike geen retro design. Het nieuwe Barcelona is wel in stijl van één van de clubkleuren van de plaatselijke FC. Het gehele pak is namelijk navy blauw! Deze kleur wordt door Nike dit jaar ''Obsidian'' genoemd. Daarnaast is het nieuwe trainingspak uitgerust met zilveren details en deze zilveren details zijn te vinden in de logo's van Barcelona en Nike op de borst. Verder heeft het tech fleece jack de gebruikelijke details, die we hieronder op een rijtje hebben gezet:

  • Het Barcelona tech fleece vest is gemaakt van een licht fleece materiaal. Deze combinatie van polyester en katoen zorgt ervoor dat het jack lekker zacht aanvoelt en ook nog getailleerd, zodat de sterren van Barcelona perfect kunnen chillen in dit pak;
  • Het Barcelona vest is ook uitgerust met een hoge hals met een driedelige capuchon. Dit is ook weer perfect om in te chillen. De spelers kunnen zich lekker verstoppen in de capuchon als ze de welverdiende rust nodig hebben na een wedstrijd of training;
  • De zijkanten van het nieuwe Barcelona tech fleece vest bevatten diepe zakken, waarin spullen opgeborgen kunnen worden;

De bijbehorende Nike tech fleece joggingsbroek van Barcelona bevat vrijwel dezelfde kenmerken als het vest van het nieuwe pak. Ook deze is donker blauw met zilveren logo's. Kenmerkend aan de joggingsbroek is ook weer de strakke pasvorm. De broek valt namelijk perfect om de benen en bevat zogenaamde cuffs aan de onderkant, zodat het tech fleece pak nog strakker om de enkels valt. Verder is de bovenkant van de broek uitgerust met een tailleband, waarmee de fit van de broek aangepast kan worden. Ook op de broek staan de swoosh van Nike en het logo van de Spaanse kampioen in het zilver op de broek.

Dit pak wordt zowel na de La Liga als de Copa del Rey en Champions League wedstrijden gedragen. In dit nieuwe pak wordt uiteraard niet getraind. Daarvoor heeft Barcelona een speciaal trainingspak en Champions League pak voor 2018-2019 uitgebracht in samenwerking met Nike. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe Barcelona tech fleece joggingspak, dat vanaf nu gedragen wordt door sterren als Suarez, Messi, Dembele, Coutinho, Rakitic en nog meer sterspelers!

Barcelona tech fleece pak bestellen

Het nieuwe tech fleece pak van Barcelona kan je vanaf nu bestellen voor volwassenen. Dit kan in de maten S, M, L, XL en XXL. Het vest en de broek kunnen los van elkaar gekocht worden. Het vest heeft een prijs van € 100,- en de broek is € 90,-. In totaal is het nieuwe pak dus € 190,-. Wil je andere Barcelona producten bestellen? Check dan ook het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Bestel je Barcelona tech fleece pak vanaf nu in de ONLINE NIKE SHOP