23 mei 2018

Barcelona trainingspak 2018-2019

Barcelona draagt vanaf het seizoen 2018-2019 weer een nieuw trainingspak van Nike. Dit nieuwe pak werd tegelijkertijd met het nieuwe thuisshirt van de kampioen van Spanje uitgebracht. Het pak zullen we vooral zien tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de La Liga, Copa del Rey en Champions League wedstrijden gedurende 2018-2019. Begin 2019 wordt er overigens ook weer een nieuw trainingspak van de club van trainer Luis Enrique gelanceerd. Bovendien wordt er medio augustus/september een speciaal Champions League pak gereleased, welke alleen wordt gedragen in de voorbereiding op de wedstrijden in het kampioenenbal. Wil je alles weten over het eerste Barcelona pak van 2018-2019? Check hieronder alle details!

Barcelona trainingstrui 2018-2019

Het nieuwe trainingspak van Barcelona heeft hetzelfde template als de WK 2018 trainingspakken van het Amerikaanse sportmerk. Ook dit seizoen bestaat het trainingspak van Barca weer uit een training top (door Nike drill top genoemd) en een strakke tech trainingsbroek. Beide items hebben dezelfde kleur. De trainingstrui van Barcelona is dit jaar overwegend donker blauw of, zoals Nike het noemt, violet dynastie. Daarnaast bevat de training top turquoise accenten. Deze kleur kwam ook al terug in het trainingspak van vorig seizoen. Dit jaar is er voor een wat fellere tint turquoise gekozen, vandaar ook de naam ''hyper turquoise.'' Deze kleur komt vooral terug in de flitsende strip over de schouders en mouwen van de Barcelona training sweater. Deze strip is, zoals we inmiddels gewend zijn, verdeeld in dunne strepen. De mouwen hebben de gebruikelijke kenmerken. Het zijn opnieuw raglanmouwen. Deze vallen lekker strak om de armen en bewegen perfect mee met het lichaam. Hierdoor heb je voldoende bewegingsvrijheid als je deze top draagt. Daarnaast bevatten de mouwen aan de onderkant duimgaten, waardoor het strak om het lichaam blijft zitten. Kenmerkend aan de training tops van Barcelona is dat ook dit jaar er weer gekozen is voor een rits tot de borst. De swoosh van Nike en het Barca logo zijn monochroom. Dit betekent dat de logo's uit één kleur bestaan en dit is evenals de strip turquoise.

De training top is door Nike ook in een Vaporknit versie uitgebracht. Dit is de versie die de spelers daadwerkelijk dragen en is daarom wat duurder. Dan heb je ook wel wat. In deze versie is namelijk ook voor een deel spandex verwerkt. Hierdoor is de Vaporknit trainingstrui van Barcelona nog elastischer en beweegt het nog beter meet met het lichaam, zodat je topsnelheden kunt behalen, zonder gehinderd te worden. Een bijkomend voordeel is dat het materiaal zich perfect vormt naar het lichaam. Bovendien zijn er op meerdere plekken extra ventilatiegaatjes verwerkt, voor een optimale ventilatie.

Barcelona trainingsbroek 2018-2019

De trainingsbroek van Barcelona heeft dezelfde kleuren. Ook deze is namelijk donker blauw en bevat aan de zijkanten een opvallende strip in het tuquoise. De bovenkant van de broek is uitgerust met een tailleband en de broek heeft een elastische fit. Dit betekent dat de broek vooral strak om de kuiten en enkels valt en naadloos aansluit op je benen. De onderkant van de trainingsbroek is uitgerust met enkelritsen, waardoor je de broek makkelijk over je sneakers of voetbalschoenen aan en uit kunt doen. De logo's van Barca en Nike zijn turqoise en aan de zijkanten mogen de zakken met ritsen niet ontbreken. Ook van de broek is een VaporKnit versie uitgebracht.

De Barcelona training top en trainingsbroek zijn dit jaar ook uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Check hieronder de foto's van het nieuwe pak, waarin vanaf nu spelers als Suarez, Messi, Dembele, Coutinho en andere sterspelers schitteren. Check ook het nieuwe thuisshirt of het speciale Champions League trainingspak!

Barcelona trainingspak bestellen

De training top en trainingsbroek kan je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels! De prijs van de training top en trainingsbroek is voor volwassenen € 64,95. De trainingsbroek en trainingstrui voor kinderen hebben beiden een prijs van € 54,95. De VaporKnit versie is alleen voor volwassenen uitgebracht. De VaporKnit trainingsbroek heeft een prijs van € 100,- en de trainingstrui een prijs van € 120,-. Wil je nog andere Barcelona producten bestellen? Check dan ook het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering!

Bestel het nieuwe pak van Barcelona direct in deze SHOP!