Barcelona draagt roze trainingspak in Champions League 2018-2019

Barcelona gaat dit jaar op jacht naar de Champions League titel en doet dat in een opvallend trainingspak! Dit nieuwe, roze pak Barcelona trainingspak werd vandaag officieel gepresenteerd door Nike en de Spaanse kampioen. Het is inmiddels alweer ruim drie jaar geleden dat Barcelona de Cup met de grote oren gewonnen heeft. Het is dus de hoogste tijd om de felbegeerde beker dit jaar te winnen. Alles is eraan gelegen tegenstanders de baas te zijn. Vanaf minuut één moet er direct duidelijk zijn wie de baas is op het veld! Bij Barcelona gebeurt dit echter al eerder. Het nieuwe Champions League pak zorgt er zeker voor dat Barcelona direct met 1-0 voor staat. PSV, Inter Milan en Tottenham Hotspur kunnen in de poulefase hun borst nat maken! Check hieronder alle details van het nieuwe Champions League pak van Barca!

Roze Barcelona trainingspak 2018-2019 - de sweater en trainingsbroek

Het nieuwe Champions League trainingspak van Barcelona is dit jaar dus overwegend roze! De laatste keer dat Barca een pak met roze accenten had, was tijdens het seizoen 2014-2015. Destijds hadden de Catalanen een zwart pak met een roze taping over de mouwen. Dit jaar is het trainingspak voor de Champions League wedstrijden bijna geheel roze. Zoals we van Nike gewend zijn, bestaat het pak uit een drill top en een trainingsbroek. De training top van het Barcelona trainingspak is oud roze en bevat een lichter roze taping over de schouders en mouwen. Deze strip is verdeeld in dunnere strepen. De training sweaters van Nike hebben ook dit jaar een hoge hals met een rits en dat is ook bij de training sweater van Barcelona het geval. Opvallend aan het nieuwe pak is dat het ook reflecterende details bevat. De swoosh van Nike en het logo van de Spaanse kampioen op de borst zijn namelijk zilver. Andere kenmerken van de Barcelona training sweater zijn de raglanmouwen en de duimgaten aan de onderkant van de mouwen. Deze zorgen ervoor dat de Champions League trainingstrui van Barcelona nog strakker om het lichaam valt. Verder is de achterzoom van de trui net wat langer en dit biedt de optimale bescherming. Dit seizoen heeft Nike ook weer een VaporKnit versie van de sweater uitgebracht. Deze valt nog getailleerder om het lichaam en is dan ook duurder.

De trainingsbroek van het nieuwe Barcelona trainingspak voor 2018-2019 is paars en bevat een roze taping aan de zijkanten van de trainingsbroek. Deze taping is ook weer verdeeld in dunne strepen, zodat zowel de broek als de trainingssweater van het pak direct opvallen als de spelers dit trainingspak dragen. Verder heeft het nieuwe Champions League trainingspak van Barcelona de gebruikelijke details, die we kennen van Nike. Deze zetten we nog even kort op een rijtje!
• Met de tailleband aan de bovenkant van de trainingsbroek van Barcelona kan de fit aangepast worden;
• De Barcelona Champions League trainingsbroek heeft een toelopende pasvorm. In de broek is een stretchmateriaal verwerkt, waardoor de broek vooral strak om de enkels en kuiten valt;
• De trainingsbroek bevat aan de zijkanten zakken met een rits, zodat je hier ook spullen in op kunt bergen;
• De onderkant is uitgerust met enkelritsen, zodat je de Barcelona trainingsbroek nog makkelijker aan en uit kunt doen over voetbalschoenen en sneakers.
• Het gehele pak is uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer.

Het nieuwe Champions League trainingspak van Barcelona is onderdeel van de collectie rondom het 3e shirt van de club voor 2018-2019. Ook dit shirt is roze. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe pak, waarin we vanaf nu spelers als Messi, Suarez, Coutinho, Dembele, Melo, Vidal, Rakitic en andere sterren zien. Check ook het eerder gelanceerde trainingspak voor 2018-2019.

Roze Barcelona trainingspak bestellen

Het nieuwe, roze Champions League trainingspak voor 2018-2019 kan je vanaf nu bestellen in de onderstaande SHOPS. De trainingtrui en trainingsbroek kunnen los van elkaar besteld worden. Voor kinderen hebben beide items een prijs van € 55,- en voor volwassenen hebben beide items een prijs van € 65,-. Het Champions League pak kan je bestellen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. Wil je andere Barca producten bestellen? Check dan ook het overzicht hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Bestel je Barcelona CL trainingspak vanaf nu in de ONLINE NIKE SHOP