13 september 2018

Barcelona 3e shirt 2018-2019

Barcelona draagt ook dit seizoen weer een speciaal uitshirt in de Champions League! Dit nieuwe 3e shirt of alternatieve uitshirt is vandaag officieel gelanceerd door de Spaanse kampioen en kledingsponsor Nike. Ijn dit nieuwe voetbalshirt speelt het keurkorps van trainer Valverde vooral de uitwedstrijden in het kampioenenbal en in de Spaanse beker. Bovendien speelt de Spaanse kampioen in dit nieuwe voetbalshirt tijdens een aantal uitwedstrijden in de Spaanse La Liga. Dit is vooral het geval wanneer het fel gele uitshirt teveel lijkt op het shirt van het thuisspelende elftal. In de Champions League neemt Barcelona het in de poulefase op tegen PSV, Tottenham Hotspur en Inter Milan. Wil je alles weten over het nieuwe roze voetbalshirt van Barcelona? Check het hieronder!

Ben je direct fan van het roze Barcelona voetbalshirt? Deze kan je vanaf nu voor kinderen en volwassenen bestellen in deze officiële SHOP (inclusief bedrukking)

Roze Barcelona voetbalshirt en tenue 2018-2019

Het nieuwe Barcelona 3e voetbalshirt voor 2018-2019 is dus geheel roze. Daarnaast bevat het shirt een all-over print over de linker borst en de rechter onderkant van het tenue. Het shirt bevat dus twee diagonale delen en dit is geïnspireerd door de Avinguda Diagonal. Dit is de naam van de belangrijkste straten in Barcelona en snijdt dwars door het centrum van de stad. De graphic print is geïnspireerd door L''Eixample. Dit is een bekende wijk in Barcelona, welke gekenmerkt wordt door lange straten en vierkanten gebouwen. Dit is geheel in lijn met het design van de 3e shirts voor het seizoen 2018-2019. Alle alternatieve uitshirts van Nike bevatten namelijk een all-over print met daarin een print van een stad. Zo bevat het 3e shirt van Tottenham Hotspur een print van Londen en het shirt van AS Roma en print van de binnenstad van Rome.

Daarnaast heeft het nieuwe, roze Barcelona voetbalshirt alle kenmerken te hebben van nieuwe Nike Vapor template. Het shirt bevat namelijk een diagonale hals, welke naar het midden recht loopt. Bovendien zijn de mouwen uitgerust met flitsende strepen. Deze strepen lopen ook voor een deel door over de achterkant van het tenue. De binnenkant van het shirt is uitgerust met een taping. Deze strip is in stijl van de kleuren van de Catalaanse vlag. Deze taping bestaat uit rode en gele strepen en loopt door over de achterkant van het tenue. Hoofdsponsor Rakuten staat op het midden van het shirt, de linker mouw bevat het logo van BEKO en op de borst staan de logo's van de club en Nike. Unicef staat traditioneel op de achterkant van het shirt.

Het nieuwe Barcelona Champions League uitshirt wordt dit jaar compleet gemaakt door een roze voetbalbroekje. Dit broekje bevat aan de zijkanten de zigzagstrepen, die ook op de schouders en mouwen van het voetbalshirt staan. Bovendien bevatten de broekjes de logo's van Nike en de Spaanse kampioen. De kousen van het nieuwe Barcelona 3e tenue voor 2018-2019 zijn aan de bovenkant bordeaux rood en lopen middels dunne strepen over in het roze. Uiteraard hebben we ook een reactie van Nike designer Pete Hoppins: ''We zijn ervan overtuigd dat dit een gedurfd en opvallend voetbalshirt is, dat perfect past bij Barcelona. De club is een belangrijk onderdeel van de stad. Dat is zichtbaar in ieder onderdeel van het voetbalshirt, maar ook andersom is dat geval. De club leeft in iedere straat en buurt en deze passie vormt de inspiratie voor de nieuwe Champions League collectie van FC Barcelona.''

De authentic Barcelona voetbalshirts zijn dit jaar weer uitgerust met de Nike VaporKnit technologie en de replica shirts bevatten de Nike Dri Fit technologie, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe tenue, dat vanaf nu gedragen wordt door sterren als Messi, Suarez, Dembele, Coutinho, Rakitic en nog meer sterspelers. Check ook het nieuwe thuisshirt en uitshirt voor 2018-2019.

FC Barcelona 3e shirt bestellen

Dit nieuwe shirt kan je dus ook pas vanaf nu bestellen. Een voetbalshirt van FC Barcelona is altijd te bestellen in één van de onderstaande winkels. De prijs van een FC Barcelona voetbalshirt is € 85,- voor volwassenen en € 70,- voor kinderen. Deze shirts zijn te bestellen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. De broekjes bestel je al vanaf € 35,- en de kousen van € 18,-. Het is natuurlijk ook mogelijk om je eigen naam en nummer op het shirt te laten bedrukken. Dit kan ook met de naam en nummer van je favoriete FC Barcelona voetballers. Hiervoor wordt de officiële bedrukking gebruikt. Wil je andere producten van de club bestellen? Check dan ook het overzicht met beschikbare FC Barcelona producten hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Bestel je FC Barcelona voetbalshirt in DEZE WINKEL (inclusief goedkope shirts en officiële bedrukking)