FC Barcelona uitshirt 2018-2019

Het nieuwe Barcelona uitshirt voor 2018-2019 is vandaag officieel bekend gemaakt door de Spaanse kampioen en kledingsponsor Nike. In dit shirt speelt Barca de La Liga, Copa del Rey en Champions League uitwedstrijden gedurende 2018-2019. Het nieuwe shirt van Barcelona is ook dit seizoen weer geïnspireerd door een voetbalshirt uit de rijke historie van de club. Daarover straks meer. Nike is verantwoordelijk voor het design en de productie van de tenues. Het sportmerk verzorgt sinds 1998 de voetbalshirts van de Catalaanse club en beide partijen hebben nog een contract tot medio 2028. Check hieronder alles over het nieuwe uittenue van het keurkorps van trainer Ernesto Valverde.

Ben je direct fan van het Barcelona uitshirt voor 2018-2019 en wil je deze bestellen? Check het shirt exclusief in deze SHOP

(inclusief goedkope t-shirts en officiële bedrukking) of de NIKE WINKEL (inclusief trainingskleding)

FC Barcelona uit shirt en tenue 2018-2019

Het nieuwe uitshirt van Barcelona is dit jaar gebaseerd op een memorabel shirt uit de geschiedenis van de club, namelijk op het shirt van 2005-2006. In dit seizoen won Barcelona niet alleen de Supercopa, het werd ook kampioen en won de Champions League. In de finale in het Stade De France in Saint Denis nam Barcelona het op tegen Arsenal. Het keurkorps van trainer Frank Rijkaard won deze wedstrijd met 2-1 door doelpunten van Eto'o en Belletti. Ander sterren van dit elftal waren Oleguer, Puyol, van Bronckhorst, Ronaldinho, Deco, van Bommel, Xavi en Iniesta. Het nieuwe shirt van Barcelona viert daarnaast de 20 jarige samenwerking tussen Nike en de Spanjaarden. Om deze reden heeft het nieuwe shirt een opvallend design!

Het Barcelona voetbalshirt voor de uitwedstrijden heeft dit seizoen dezelfde kleur als het uitshirt van 2005-2006. Het shirt is namelijk fel geel (volt) en bevat verschillende accenten uit de clubkleuren van de kampioen. De mouwen bevatten ter hoogte van het midden een blauwe en rode baan. Deze Blaugrana banen hebben bovendien een flitsend effect. De mouwen van het uitshirt zijn daarnaast uitgerust met flitsende banen. Deze zijn, evenals het shirt, fel geel. Het tenue bevat daarnaast een diagonale hals, welke naar het midden recht loopt. Het diagonale gedeelte is blauw en dit geldt ook voor de achterkant van de kraag. De binnenkant van de hals bevat een taping in de kleuren van de Catalaanse vlag. Deze is rood/geel gestreept en komt ook weer terug aan de achterkant van het voetbalshirt. De rechter borst van het shirt bevat een blauwe swoosh en de andere borst is uitgerust met het logo van de club. Hoofdsponsor RAKUTEN is sinds 2017-2018 de hoofdsponsor van Barca en staat op het midden van het shirt. Subsponsor BEKO prijkt op de linker mouw en op de achterkant van het shirt staat sponsor UNICEF.

Het nieuwe uittenue van Barcelona wordt compleet gemaakt door een geheel fel geel voetbalbroekje. Dit short is aan de zijkanten voorzien van de flitsende strepen, die ook op de mouwen staan. Uiteraard prijken op de broekjes ook de logo's van de club en Nike. De kousen van het tenue zijn ook fel geel met een Blaugrana strip op het midden. Hierin is de naam van de club verwerkt, evenals de swoosh van Nike. Zoals all tenues van Nike zijn de authentic voetbalshirts uitgerust met de Vaporknit technologie en de replica tenues met de Nike Dri Fit technologie.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het shirt waarin vanaf nu spelers als Messi, Coutinho, Dembele, Suarez, Pique, Rakitic, Umtiti en andere spelers schitteren. Check ook het thuisshirt voor 2018-2019 of het nieuwe Champions League uitshirt!

FC Barcelona voetbalshirt bestellen

Een voetbalshirt van FC Barcelona is altijd te bestellen in één van de onderstaande winkels. De prijs van een FC Barcelona voetbalshirt is € 85,- voor volwassenen en € 70,- voor kinderen. Deze tenues zijn beschikbaar in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL  en XXL. Het is ook mogelijk een speciale uitgave van het shirt te kopen, deze kost € 140,-. Het is natuurlijk ook mogelijk om je eigen naam en nummer op het shirt te laten bedrukken. Dit kan ook met de naam en nummer van je favoriete FC Barcelona voetballers. Hiervoor wordt de officiële bedrukking gebruikt. In de onderstaande winkels is het ook mogelijk om andere fan artikelen te bestellen van de Catalaanse voetbalclub, check het overzicht hiernaast of hieronder! Directe levering gegarandeerd!

Bestel je FC Barcelona voetbalshirt in deze DEZE WINKEL (inclusief goedkope shirts en officiële bedrukking)

of de ONLINE NIKE SHOP