14 september 2018

Het vette Paris Saint Germain X Jordan joggingspak 2018-2019

Als we het over fashionable en trendy items hebben, mag een nieuw joggingspak niet ontbreken. Zo zal Nike ook gedacht hebben bij de lancering van de nieuwe Champions League collectie onder het label van Jordan Brand. Het nieuwe joggingspak wordt door de spelers van PSG gedragen rondom de wedstrijden en trainingen in de Champions League gedurende het seizoen 2018-2019. Qua look en feel heeft het nieuwe pak veel weg van het Nike tech fleece pak. Dit is echter niet het geval! Wel is het het perfecte pak om lekker in te chillen en casual te dragen. Check hieronder alle details van het nieuwe Paris Saint Germain CL joggingspak voor 2018-2019! We gaven het al aan. De nieuwe Champions League collectie van PSG voor het seizoen 2018-2019 is uitgebracht onder het label van Jordan Brand. Hier zit natuurlijk een gedachte achter. Het van origine basketbalmerk, opgericht door Michael Jordan, heeft een sterke relatie met de stad Parijs en is onderdeel van het merkenportfolio van Nike. Jordan Brand is een stijlvol merk en laat dan ook nog eens net bij de modestad van Europa passen, de Jordan Brand x Paris Saint Germain collectie is geboren.

Paris Saint Germain Jordan hoodie, vest en joggingsbroek

Het nieuwe joggingspak van Paris Saint Germain bestaat uit een vest of trui met capuchon met een strakke joggingsbroek. We bespreken het pak aan de hand van het vest. Het vest is geheel zwart en in het materiaal van het jack is zowel katoen als rayon en polyester verwerkt. Dit resulteert in een zachte sweatstof, die zacht aanvoelt en ook nog eens heerlijk om het lichaam valt. Qua design is de hoodie geïnspireerd door de Jordan BCFC Wings hoodies van het merk. De achterkant van de hoody is ook nog eens geborsteld en dit zorgt voor een nog zachter jack. Het jack bevat nog meer details uit de basketbalwereld. Zo is het vest uitgerust met speciale designlijnen, welke geïnspireerd door de lijnen van het originele Air Jordan Muscle jack. De onderkant van het vest is uitgerust met een speciaal label, waarin de logo’s van de club en Jordan verwerkt zijn. Deze logo’s staan ook op de borst. Het jack bevat bovendien een hoge hals met een capuchon. In de capuchon is een speciale taping verwerkt in de kleuren van Jordan Brand. Deze taping is rood/wit/zwart en loopt door over de achterkant van de capuchon. Uiteraard is het vest ook uitgerust met twee zakken. De achterkant van het PSG vest bevat nog een verwijzing naar de stad. In een boog staat hier de tekst: PARIS.

Het joggingspak wordt compleet gemaakt door een zwarte joggingsbroek. Deze broek heeft een strakke tailleband aan de bovenkant, waarmee de fit van de broek aangepast kan worden. Verder is de broek van het zelfde materiaal gemaakt als de top en heeft deze broek een toelopende fit. Dit betekent dat de broek vooral strak om de enkels en kuiten valt! Uiteraard mogen de logo’s van de club en Jordan niet ontbreken, evenals twee zakken. De broek kan ook perfect gecombineerd worden met de PSG X Jordan hoodie!

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe Paris Saint Germain X Jordan Brand joggingspak voor 2018-2019. Ook de nieuwe Champions League voetbalshirts en een nieuw trainingspak zijn onderdeel van deze collectie!

Paris Saint Germain joggingspak bestellen

Het nieuwe PSG joggingspak voor 2018-2019 kan je vanaf nu bestellen voor volwassenen. Dit kan in de maten S, M, L, XL en XXL. De prijs van de hoodie met rits is € 100,- en zonder rits is de hoodie € 70,-. De broek heeft een prijs van € 80,-. Wil je andere PSG producten bestellen? Check dan ook het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder!

Bestel de nieuwste PSG X Jordan collectie direct in deze NIKE winkel! 

of DEZE SHOP!