14 september 2018

Paris Saint Germain Champions League voetbalshirt 2018-2019

Paris Saint Germain en Nike hebben vandaag het nieuwe Champions League voetbalshirt voor 2018-2019 gepresenteerd! Achter dit nieuwe shirt schuilt een uniek verhaal. Op de nieuwe Champions League tenues van PSG staat namelijk niet de swoosh van Nike. Daarover straks meer! In deze nieuwe voetbalshirts speelt Paris Saint Germain de Champions League uitwedstrijden gedurende dit seizoen. In de groepsfase van de Champions League nemen de Parijzenaren het op tegen Napoli, Liverpool en Rode Ster Belgrado. Check hieronder alle details over de unieke tenues voor het miljardenbal!

Ben je direct fan van de nieuwe Champions League tenues of de Paris Saint Germain X Jordan Brand collectie? Bestel het vanaf nu exclusief in deze winkel (inclusief officiële bedrukking) of de NIKE SHOP!

Paris Saint Germain X Jordan Brand Champions League shirt en tenue 2018-2019

De nieuwe Paris Saint Germain shirts zijn dit jaar niet onder het label van Nike gepresenteerd, maar onder het merk Jordan Brand. Dit merk is uiteraard wel onderdeel van het merkenportfolio van Nike en heeft een sterke band met Parijs. In 2016 werd er in Parijs een eerste Jordan Brand store geopend en in 2017 ging het merk een samenwerkingsverband aan met de Franse basketbalbond. De band tussen Jordan Brand en Parijs gaat al meer dan 30 jaar terug. Toen bracht Michael Jordan, de oprichter van het merk, zijn eerste bezoek aan de stad en na meer dan drie decennia is de band tussen de stad en het merk nog steeds sterk! Dit is de reden dat het logo van Jordan Brand op de rechter borst van de nieuwe Paris Saint Germain Champions League voetbalshirts staat in plaats van de swoosh van Nike. Het is tegelijkertijd de eerste keer in de geschiedenis dat het merklogo van Jordan Brand op een voetbalshirt staat. Rondom de Champions League tenues van PSG zijn ook verschillende andere fashionable items en een trainingslijn gelanceerd.

Paris Saint Germain draagt dit seizoen in de Champions League een zwart en een wit shirt. Beide hebben dezelfde kenmerken. We bespreken het shirt aan de hand van de zwarte versie. Het Paris Saint Germain Champions League Jordan shirt is geheel zwart en bevat alle kenmerken van het Nike Vapor template. Het shirt is uitgerust met een diagonale hals, welke naar het midden recht loopt. De binnenkant van de hals bevat een rood/zwart/wit/zwart/rode taping en deze loopt ook door over de achterkant van het shirt. Verder wordt het tenue van PSG gekenmerkt door de wit/zilveren band over het midden van het shirt. Deze band bevat dunne puntjes en wordt onderbroken door het logo van Fly Emirates op het midden van het tenue. Het logo van de Franse kampioen prijkt in het zilver op de linker borst en de ‘’jumping man’’, het logo van Jordan Brand staat in het wit op de rechter borst. Uiteraard bevat de binnenkant van de hals ook de leus van de Parijzenaren: ‘’ICI, C’EST PARIS.’’ De schouders en mouwen van het shirt hebben zigzag strepen, welke deels door lopen over de achterkant van het tenue. Daarnaast bevat het shirt aan de onderkant een speciale tag met daarin een tekst die verwijst naar de samenwerking tussen PSG en Jordan Brands.

Het nieuwe Champions League voetbalshirt van Paris Saint Germain wordt compleet gemaakt door een zwart broekje met aan de zijkanten zigzagstrepen en daarop ook de logo’s van Jordan en de club. De kousen van dit tenue zijn ook geheel zwart. Er is dus ook een witte versie van dit Champions League tenue uitgebracht. Dit shirt bevat dezelfde kenmerken als het zwarte shirt, maar op dit voetbalshirt van Paris Saint Germain zijn de zwarte accenten omgeruild voor witte en andersom.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe voetbalshirts, die vanaf nu gedragen worden door sterren als Neymar JR, Mbappé, Cavani, Di Maria, Draxler en andere sterspelers. Check bovendien het nieuwe thuisshirt en uitshirt voor 2018-2019.

Paris Saint Germain Champions League shirt bestellen

Het nieuwe Paris Saint Germain x Jordan Champions League shirt kan je vanaf nu bestellen voor kinderen en volwassenen. Voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) heeft het shirt een prijs van € 85,- en voor kinderen is het shirt € 70,-. Het broekje bestel je al vanaf € 35,- en de kousen zijn € 18,-. Het tenue kan je overigens bestellen in de volgende kindermaten: 128, 140, 152, 164 en 176! In de onderstaande webwinkels kan je het tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering gegarandeerd!

Bestel je Paris Saint Germain x Jordan Brand voetbalshirt vanaf nu in de officiële SHOP (inclusief officiële bedrukking en goedkope shirts)

OF de NIKE SHOP!