12 mei 2018

Paris Saint Germain thuisshirt 2018-2019

Het nieuwe Paris Saint Germain shirt voor 2018-2019 is vandaag officieel bekend gemaakt door de club en kledingsponsor Nike. Dit gebeurde tijdens een speciaal event in het stadion van de club. In dit nieuwe voetbalshirt speelt PSG de Ligue 1, Coupe de Ligue en Europese thuiswedstrijden in het Parc des Princes. Het stadion van de club en haar supporters vormen de inspiratie van het nieuwe voetbalshirt van de Franse club. Daarover straks meer. Nike is ook dit seizoen weer verantwoordelijk voor het design van het shirt van de Parijzenaren. Deze functie vervult het Amerikaanse sportmerk sinds eind jaren '80 en beide partijen hebben in ieder geval nog een contract tot 2022. Alles weten over het nieuwe thuisshirt van Paris Saint Germain? Check hieronder de details!

Wil je direct het nieuwe shirt van PSG bestellen? Koop het in deze SHOP (inclusief officiële bedrukking en goedkope t-shirts) of deze winkel

Paris Saint Germain thuis shirt en tenue 2018-2019

Het Paris Saint Germain thuisshirt voor 2018-2019 is geïnspireerd door de atmosfeer in het stadion, het Parc Des Princes. Deze sfeer wordt gekarakteriseerd door het oorverdovende geluid op wedstrijddagen. Dit was voor de designers van Nike de grootste inspiratiebron van het nieuwe voetbalshirt. Het shirt heeft ook dit jaar weer de bekende kleurencombinatie, navy blauw en rood. De rode accenten komen vooral terug in een baan over het midden van het shirt. Deze baan bestaat uit dunne, flitsende, horizontale lijnen. Deze lijnen staan symbool voor een geluidsgolf. Deze geluidsgolven creeëren op het shirt een flitsend en snel effect, vooral wanneer de spelers in beweging zijn. Pete Hoppins, designer van Nike zegt hier het volgende over: ''De fans van Paris Saint Germain zijn één van de meest luidruchtige supportersgroepen in Europa. Dit krachtige concept was de inspiratie om iets te doen met de rode baan op het midden van het shirt. Deze baan geeft het voetbalshirt van Paris Saint Germain een unieke en frisse look, terwijl je ook het authentieke van het shirt van PSG herkent.'' Het design van flitsende strepen komt ook weer terug in de banen op de mouwen. Deze zijn op het eerste oog niet goed te zijn, omdat deze blauw zijn. Deze strepen zijn onderdeel van het nieuwe Nike Aeroswift template. Een ander kenmerk van dit template is de diagonale hals, die naar het midden recht loopt. Ook dit is kenmerkend aan het nieuwe shirt van de kampioen van Frankrijk. 

Daarnaast is het nieuwe tenue ook nog uitgerust met een aantal andere opvallende details. Zo bevat de binnenkant van de kraag en de achterkant van de kraag een speciale strip. Deze strip is overwegend rood en wordt geflankeerd door twee dunne witte strepen. In de strip aan de achterkant van het shirt is een gouden lelie verwerkt. Dit is een symbool van de club. De binnenkant van de hals bevat bovendien de leus van de club: ''ICI C'EST PARIS.'' Op het midden van het shirt staat sponsor Fly Emirates. De vliegmaatschappij en de in 1970 opgerichte club hebben sinds 2006 een partnership. Uiteraard prijkt het logo van Paris op de linker borst. De andere borst is uitgerust met de swoosh van Nike in het wit. 

Het nieuwe tenue wordt compleet gemaakt door een blauw voetbalbroekje met op de zijkanten een blauwe strip, welke ook weer de flitsende strepen bevat. Op de broekjes prijken ook weer de logo's van Nike en de club. De kousen van het nieuwe thuistenue zijn overwegend blauw en bevatten op het midden een rode band. Onder en boven deze band prijkt een dunnere witte strip. Op de kousen staan ook weer een logo van Nike en een deel van de naam van de club: PARIS. Zoals alle tenues van Nike zijn deze voetbalshirts weer uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. De authentic tenues zijn daarnaast voorzien van de VAPOR Aeroswift technologie van het merk.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe tenue van PSG, waarin vanaf nu sterren als Mbappé, Neymar, Cavani, Di Maria, Verratti en andere sterren schitteren. Check ook meer informatie over het nieuwe Paris Saint Germain uitshirt voor 2017-2018.

Paris Saint Germain voetbalshirt bestellen

Het nieuwe PSG shirt voor 2018-2019 kan je pas vanaf nu bestellen. Dit kan dan voor volwassenen (S, M, L, XL, XXL) en voor kinderen (128, 140, 152, 164, 176). De prijs van het shirt voor volwassenen is € 85,- en voor kinderen € 70,-. De broekjes zijn wat goedkoper. Deze zijn in kindermaten € 35,- en voor volwassenen € 40,-. De kousen hebben een prijs van € 18,-. In de onderstaande online winkels kan je het shirt van Paris altijd laten bedrukken met een eigen naam en nummer of de printing van één van de sterspelers. Wil je andere PSG producten bestellen? Check dan het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering!

Bestel het voetbalshirt van PSG altijd deze SHOP! (inclusief officiële PSG bedrukking en goedkope PSG t-shirts)

OF deze online NIKE winkel!