12 januari 2018

Paris Saint Germain thuisshirt 2018-2019 uitgelekt

De eerste foto's van het mogelijke, nieuwe Paris Saint Germain voetbalshirt voor 2018-2019 zijn uitgelekt. Als dit ook echt het nieuwe shirt van PSG wordt, dan spelen de Parijzenaren in dit voetbalshirt de Ligue 1, Coupe de Ligue en Champions League thuiswedstrijden in het Stade De France gedurende 2018-2019. Dit nieuwe shirt wordt door Nike en de Franse club echter pas medio mei/juni officieel gelanceerd. Onze collega's van footyheadlines.com publiceerden de eerste foto's van het shirt. Check hieronder nog meer nieuws over het mogelijke nieuwe shirt van de Franse club.

Paris Saint Germain thuis shirt en tenue 2018-2019

Het nieuwe Paris Saint Germain thuisshirt voor 2018-2019 lijkt zoals altijd overwegend blauw te worden. Bovendien komen er weer verschillende rode accenten terug in het shirt. Over het midden van het tenue bevindt zich een flitsende, verticale, rode band. Hiermee komt de zogenaamde ''Hechter stijl'' weer geheel terug in het tenue van PSG. Deze band is verdeeld in dunne, horizontale strepen. Dit design van flitsende strepen komt ook weer terug in de strip over de schouders en mouwen. Op de mouwen bevindt zich namelijk een zwarte band, welke ook weer is verdeeld in kleine strepen. Deze band loopt van de hals naar de onderkant van de mouwen. Deze strepen zijn kenmerkend voor het nieuwe Nike Aeroswift template, welke in maart 2018 door Nike wordt uitgebracht.

De rode details komen ook weer terug in een strip aan de binnenkant van de hals. Deze strip loopt deels door tot over de achterkant van het mogelijke, nieuwe PSG thuistenue en wordt geflankeerd door een dunne witte strip aan weerszijden. Verder heeft het nieuwe voetbalshirt van de club van trainer Emery de gebruikelijke kenmerken. De rechter borst bevat de swoosh van Nike. Het Amerikaanse sportmerk verzorgt sinds eind jaren '80 de tenues van de Franse grootmacht en beide partijen hebben in ieder geval nog een contract tot 2022. Op het midden van het shirt staat sponsor Fly Emirates. De vliegmaatschappij en de in 1970 opgerichte club hebben sinds 2006 een partnership. Uiteraard prijkt het logo van Paris op de linker borst. Het nieuwe tenue wordt waarschijnlijk compleet gemaakt door een blauw voetbalbroekje met op de zijkanten een rode strip, welke ook weer de flitsende rode strepen bevat. Deze kleurencombinatie komt ook weer terug in het design van de kousen.  Of dit daadwerkelijk het nieuwe shirt van PSG wordt, is nog niet bekend. Medio mei wordt het nieuwe tenue van PSG pas officieel gelanceerd door de club en Nike. Dan weten we meer en vanaf dan schitteren sterren als Neymar JR, Mbappé, Cavani, Silva, Di Maria en andere sterspelers in dit shirt. Check ook meer informatie over het mogelijke, nieuwe Paris Saint Germain uitshirt voor 2017-2018.

Paris Saint Germain voetbalshirt bestellen

Het nieuwe PSG shirt voor 2018-2019 kan je pas vanaf mei/juni bestellen. Dit kan dan voor volwassenen (S, M, L, XL, XXL) en voor kinderen (128, 140, 152, 164, 176). De prijs van het shirt voor volwassenen is € 85,- en voor kinderen € 70,-. De broekjes zijn wat goedkoper. Deze zijn in kindermaten € 35,- en voor volwassenen € 40,-. De kousen hebben een prijs van € 18,-. In de onderstaande online winkels kan je het shirt van Paris altijd laten bedrukken met een eigen naam en nummer of de printing van één van de sterspelers. Wil je andere PSG producten bestellen? Check dan het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering!

Bestel het voetbalshirt van PSG altijd in deze online winkel! 

of deze SHOP!

 

Bron: Footyheadlines.com