26 juli 2018

Paris Saint Germain uitshirt 2018-2019

Het nieuwe Paris Saint Germain uitshirt voor 2018-2019 is vandaag officieel uitgebracht door Nike en de Franse kampioen. In dit nieuwe shirt speelt Paris Saint Germain de uitwedstrijden in de Franse competitie, de beker en in de Champions League dit seizoen. Zoals vrijwel altijd het geval is, is het voetbalshirt dat in de uitwedstrijden gedragen wordt een ode aan de stad Parijs, zo ook dit seizoen. Daarover straks meer. Nike is opnieuw verantwoordelijk voor het design en de productie van de nieuwe tenues van PSG. Beide partijen hebben sinds 1989 een samenwerkingsverband en dit contract duurt in ieder geval nog tot 2027. Check hieronder alle details van het nieuwe uitshirt van PSG!

Vind je dit voetbalshirt direct gruwelijk? Het shirt kan je direct bestellen in deze SHOP of deze winkel!

Paris Saint Germain uit shirt en tenue 2018-2019

Dit jaar is het doel om de achtste landstitel van de club binnen te slepen. Wanneer dit lukt, zou dit de zesde titel sinds 2013 betekenen. Alleen in 2017 onderbrak AS Monaco de hegemonie van de Parijzenaren. Dit jaar staat het voetbalshirt opnieuw in het teken van de stad Parijs en zijn er gouden accenten aan het shirt toegevoegd, zodat het voetbalshirt pure klasse uitstraalt. Het nieuwe Paris Saint Germain shirt heeft een effen kleur wit en bevat dunne, horizontale strepen in deze kleur. Deze kleur is een ode aan de vele monumenten die de stad Parijs herbergt en met name de Arc de Triomphe. Dit monument is natuurlijk ook  exemplarisch voor de kampioenschappen en prijzen die PSG de afgelopen jaren heeft weten binnen te slepen. Ook de gouden accenten op het shirt zijn een ode aan de successen van de Franse club. De swoosh van Nike op de rechter borst is goud en ook het embleem van PSG op de linker borst heeft deze kleur. Verder heeft het shirt ook de kenmerken van het nieuwe Nike VAPOR template. Het shirt is namelijk uitgerust met een diagonale hals, welke naar het midden recht loopt. Deze hals bevat, evenals het Frankrijk WK 2018 shirt, een knoopje. Daarnaast bevat het shirt over de mouwen de bekende zigzagstrepen. Deze lopen ook door over de achterkant van het shirt.

Het shirt bevat ook weer de nodige details. De binnenkant van de hals bevat een zwarte taping. Deze bevindt zich ook aan de achterkant van de nek. De binnenkant van de kraag is daarnaast uitgerust met een cirkel, waarin de naam van de stad is verwerkt. In de taping op de achterkant van het shirt is in het goud de waterlelie verwerkt. Verder staat sponsor Fly Emirates in het zwart op het midden van het shirt en subsponsor QNB versiert de linker mouw.Het nieuwe Paris Saint Germain uittenue wordt compleet gemaakt door een effen wit broekje. Dit voetbalbroekje bevat aan de zijkanten ook weer de zigzag strepen. Op de broekjes staan ook de logo's van de club en Nike. De voetbalkousen van het shirt zijn ook effen wit en op het midden van de kousen prijkt een zwarte band. De authentic PSG voetbalshirts zijn uitgerust met de Vaporknit technologie en de replica voetbalshirts bevatten de Dri Fit technologie van Nike, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Nike designer Pete Hoppins geeft nog een reactie op het design van het voetbalshirt: ''Iedereen die in Parijs is geweest, begrijpt de schoonheid en kracht van de vele monumenten in de stad. Dit shirt staat ook symbool voor de succesvolle periode van Paris Saint Germain en de successen die nog komen gaan.''

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het shirt dat vanaf nu gedragen wordt door spelers als Mbappé, Cavani, Neymar Jr, Di Maria, Verratti, Draxler, Silva, Meunier en nog meer sterspelers. Check bovendien het nieuwe thuisshirt!

Paris Saint Germain voetbalshirt bestellen

Het nieuwe Paris Saint Germain uitshirt kan je vanaf nu bestellen in de onderstaande online winkels! De prijs van het shirt is voor volwassenen ongeveer € 85,- en voor kinderen € 70,-. Het shirt is beschikbaar in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. In deze winkels kan je het tenue laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële PSG bedrukking gebruikt, die de spelers ook op het shirt dragen. Wil je andere producten van de Franse club bestellen? Check dan ook het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Bestel het voetbalshirt van PSG altijd in deze online winkel! 

of deze SHOP!