10 juli 2018

AC Milan uitshirt 2018-2019

Het nieuwe AC Milan uitshirt is daags na het nieuwe thuisshirt officieel bekend gemaakt door de club en de nieuwe kledingsponsor Puma. In dit nieuwe voetbalshirt speelt AC Milan de uitwedstrijden in de Serie A en Coppa Italia gedurende 2018-2019. De Rossoneri speelt dit jaar geen Europees voetbal. Hoewel de club als zesde eindigde in de Serie A en dus recht had op een Europa League ticket, voldeed het niet aan de voorwaarden van Financial Fair Play. Hierdoor is de club van trainer Gattuso uitgesloten van Europees voetbal. Puma is vanaf dit seizoen de nieuwe kledingsponsor van AC Milan. Beide partijen tekenden eerder dit jaar een meerjarig contract. Check hieronder alle details van het nieuwe uitshirt!

Ben je fan van AC Milan? Het nieuwe uitshirt kan je direct bestellen in deze winkel! (inclusief de mogelijkheid tot officiele bedrukking

AC Milan uit shirt en tenue 2018-2019

Het nieuwe shirt werd door AC Milan en Puma op een speciale manier gepresenteerd. Het shirt werd bij Spazio 21, een industriële locatie in Milaan waar normaliter high fashion mode op de catwalk te zien is, officieel bekend gemaakt. Het shirt heeft dan ook een echt streetwear design. 

Waar het afgelopen seizoen het Duitse merk adidas nog verantwoordelijk was voor het design van de wedstrijdshirts van AC Milan, gaat deze eer dit jaar uit naar Puma. De samenwerking tussen AC Milan en adidas is na twintig jaar afgelopen.  Vanaf dit seizoen heeft Puma de verantwoordelijkheid over het shirt van de Italiaanse topclub. Net als afgelopen seizoen is het uitshirt van dit jaar weer overwegend wit van kleur. Echter wordt het nieuwe uitshirt van AC Milan versierd met een zwarte baan. Deze baan staat zowel op de voorkant van het shirt als op de mouwen van het nieuwe uitshirt van AC Milan. Deze baan heeft een spray painted effect en loopt ook door over de achterkant van het shirt. 

De kraag van het shirt is rond en wordt versierd met een zwarte en rode baan. Dit zijn ook de clubkleuren van de Italiaanse club. Het logo van Puma komt terug op zowel de mouwen van het shirt als op de rechterkant van de borst van het shirt. Het logo van Puma is rood van kleur. Op de linkerkant van de borst staat het logo van AC Milan. Boven dit logo prijkt een gouden ster. Deze staat voor de 18 landskampioenschappen die de club uit Milaan heeft behaald. De eerste keer dat AC Milan landskampioen van Italië werd, was in het jaar 1901. In 2011 werd Milaan voor het laatst kampioen van Italië. Op de voorkant van het nieuwe uitshirt van AC Milan staat ook de naam van de shirtsponsor. Fly Emirates staat al sinds 2010 op het shirt van de club uit Italië. Verder is het nieuwe uitshirt aan de achterkant nog uitgerust met een speciaal detail. Hier staat in het rood een afbeelding van de duivel, de Diavolo Rossonero. 

Het nieuwe uittenue van AC Milan wordt gecompleteerd door witte shorts en witte voetbalkousen. Op deze broek en kousen staan ook de uitingen van de club en van de Duitse sponsor Puma. Net zoals bij alle shirts van Puma wordt ook bij het nieuwe uitshirt van AC Milan gebruik gemaakt van de Puma Dry Cell technologie. Deze technologie zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer tijdens de wedstrijden, zodat de spelers van AC Milan optimaal kunnen presteren. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de tenues, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Strinic, Calhanoglu, Bonucci, Bonaventura en andere sterren. Check bovendien het nieuwe thuisshirt van AC Milan. 

AC Milan voetbalshirt kopen

Het nieuwe AC Milan uitshirt voor 2018-2019 kan je vanaf nu bestellen in de onderstaande online SHOPS. De prijs van het shirt is voor volwassenen ongeveer € 80,- en voor kinderen € 70,-. De broekjes hebben een prijs van € 40,- voor volwassenen en zijn voor kinderen € 35,-. De kousen zijn € 18,-. In de onderstaande webwinkels kan je het tenue van Milaan ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt, die de spelers ook op het tenue dragen. Wil je andere producten van de club bestellen? Check dan ook het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder.  Directe levering gegarandeerd!

Bestel het nieuwe AC Milan uitshirt direct in deze online SHOP!