7 juli 2018

AC Milan thuisshirt 2018-2019

Het nieuwe AC Milan thuisshirt 2018-2019 is vandaag officieel gepresenteerd door de nieuwe kledingsponsor PUMA en de Italiaanse club onder het motto ''A NEW MILAN.'' Dit is een speciale campagne, waarin de uitbundigheid, de passie en creativiteit van de stad Milaan en de club centraal staat. Puma is vanaf dit seizoen de kledingsponsor van de Italiaanse grootmacht. Beide partijen tekenden een contract voor de lange termijn. In februari maakte de club al bekend dat het na twintig jaar afscheid zou gaan nemen van adidas. Het andere Duitse sportmerk was sinds 1998 kledingsponsor van de Rossoneri. In het nieuwe thuisshirt speelt AC Milan de Serie A en COPPA Italia thuiswedstrijden in San Siro gedurende 2018-2019. Check hieronder alle details van het nieuwe PUMA voetbalshirt van AC Milan.

AC Milan thuis shirt en tenue 2018-2019

Het nieuwe AC Milan thuisshirt voor 2018-2019 is dit jaar weer een ode aan de cultuur en passie van de club en een ode aan de fans en de rijke historie van de club. Het voetbalshirt bevat zoals altijd de verticale rode en zwarte banen. Deze kleuren symboliseren het vuur in het hart van het team en de angst die het team inboezemt bij haar tegenstanders. Verder bevat het Milan voetbalshirt dit jaar een klassieke polo kraag met een knoopje. Deze kraag is geïnspireerd door de voetbalshirts, die de club in de jaren '20 droeg. Dit geeft het shirt een echte retro uitstraling. Ook de achterkant van het shirt bevat een speciaal detail. Hier staat een print van de iconische ''Diavolo Rossonero.'' Deze rood/zwarte duivel is een ode aan een bekende quote van de oprichter van de club, Herbert Kiplin. Bij de oprichting van Milan in 1899 was dit een uitspraak van hem: ''Wij zullen een team van duivels zijn. We zijn rood als vuur, die onze ziel vermaken. Het zwart boezemt angst in bij onze tegenstanders. De mouwen van het voetbalshirt bevatten een rode strip, waarin een wit logo van PUMA is verwerkt. Op de rechter borst prijkt ook het logo van de Duitse kledingsponsor. De linker borst is uitgerust met het logo van de club. Boven het logo prijkt een ster, welke verwijst naar de 18 kampioenschappen van de club. Per tien kampioenschappen mag er in Italië een ster aan het logo worden toegevoegd. Het laatste kampioenschap van de club dateert alweer van 2011.

Het nieuwe thuistenue van AC Milan wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje. Op dit broekje prijken ook de logo's van de club en PUMA. De kousen van het nieuwe thuistenue van de Rossoneri zijn wit met aan de bovenkant een rode en zwarte band. Zoals alle Puma tenues zijn de voetbalshirts van Milan uitgerust met de Puma Dry Cell technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Check hieronder nog meer foto's van het nieuwe Milan voetbalshirt van PUMA, dat vanaf nu gedragen wordt door sterren als Bonucci, Calhanoglu, Suso, Reina, Strinic, Bacca, Silva, Kalinic, Romagnoli, Conti en andere sterspelers. Check ook het nieuwe uitshirt voor 2018-2019. 

AC Milan voetbalshirt kopen

Het nieuwe AC Milan thuisshirt van Puma kan je vanaf nu bestellen voor kinderen en volwassenen. De prijs van het shirt voor volwassenen is € 79,95 (S, M, L, XL en XXL) en voor kinderen is het shirt € 69,95. Deze is beschikbaar in de maten 128, 140, 152, 164 en 176. De voetbalbroekjes zijn in kindermaten € 34,95 en voor volwassenen € 39,95. De kousen hebben een prijs van  € 17,95. De Milan tenues kan je ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer of van één van de sterspelers. Wil je andere AC Milan producten bestellen? Check dan ook het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder! Directe levering!

Bestel het nieuwe AC Milan shirt direct in deze online winkel (inclusief officiële bedrukking en goedkope t-shirts)

online SHOP! (inclusief trainingskleding)