Paris Saint Germain trainingspak 2024-2025 heeft elegante kleurencombinatie

De spelers van Paris Saint Germain dragen dit seizoen een groen trainingspak met paarse accenten! Nike lanceerde afgelopen week de nieuwe trainingscollectie van de Franse kampioen en deze collectie bevat ook weer een gloednieuw trainingspak, welke door het team van trainer Luis Enrique in ieder geval tijdens de eerste seizoenshelft van het seizoen 2024-2025 gedragen wordt. Het trainingspak heeft weer het nieuwste Nike Strike template en bestaat weer uit een training sweater en een trainingsbroek!

Paris Saint Germain training sweater 2024-2025

De Nike Paris Saint Germain training sweater 2024-2025 is overwegend groen (door Nike ‘’Geode Teal’’ genoemd) en bevat in de vorm van bordeaux rode en gouden tinten elegante details. De training sweater heeft alle kenmerken van het Nike Strike template. Dit is het standaard template dat dit jaar door Nike gebruikt wordt voor alle trainingskleding. De golf op de schouders, kenmerkend voor het Strike template, is bordeaux rood en alle logo’s op de training sweater zijn goud (‘’Guave Ice’’). De logo’s staan op de gebruikelijke plekken. De rechterborst bevat de swoosh van Nike, de linkerborst het clublogo en op het midden van de training sweater staat sponsor Qatar Airways. De training sweater heeft ook dit jaar weer de gebruikelijke functionele kenmerken. De sweater is uitgerust met een semi-hoge hals met een rits tot de borst en de onderkant van de mouwen bevatten duimgaten, voor de perfecte pasvorm. Het materiaal van de Paris Saint Germain training sweater betreft een combinatie tussen polyester (91%) en elastaan (9%). Kenmerkend hieraan is dat het elastisch is en dat het perfect om het lichaam valt.

Paris Saint Germain trainingsbroek 2024-2025

Daarmee maken we direct een mooi bruggetje naar de Paris Saint Germain trainingsbroek. De stof van de trainingsbroek betreft namelijk hetzelfde materiaal als de training sweater De trainingsbroek is groen en de bordeaux rode accenten komen tot uiting in het vlak rondom de enkels. De logo’s ter hoogte van de heupen zijn goud. De Paris Saint Germain trainingsbroek bevat de volgende functionele kenmerken:

  • Materiaal: 91% polyester, 9% elastaan
  • Technologie: Nike Dri Fit, voor de afvoer van vocht en voor ventilatie. Dit systeem is in de stof van het gehele trainingspak verwerkt
  • Tailleband met trekkoord aan bovenkant, zodat je zelf de pasvorm aan kunt passen
  • Toelopende fit; de trainingsbroek valt vooral strak om de kuiten en enkels
  • Zakken met ritsen aan bovenkant
  • Enkelritsen aan onderkant, zodat je deze trainingsbroek nog makkelijker over je voetbalschoenen en sneakers aan en uit kunt doen.

De trainingspakken die de spelers dragen zijn uitgerust met de Nike Dri FIT ADV technologie. Deze trainingspakken zijn te herkennen aan het design van ribbels op de training sweater en trainingsbroek. Deze bevatten namelijk extra knit ventilatiezones op de plekken waar de spelers het meest transpireren. Het trainingspak is overigens ook beschikbaar met een trainingsjack (met capuchon). Deze pakken worden door de spelers van PSG niet gedragen tijdens de trainingen, maar vooral tijdens de voorbereiding op de wedstrijden. Deze trainingspakken zijn ook een combinatie van groen, bordeaux en goud!

Paris Saint Germain trainingspak bestellen

Het Nike Paris Saint Germain trainingspak 2024-2025 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Voor volwassenen (maten XS, S, M, L, XL, XXL) is de training sweater € 69,95 en voor kinderen (mate 122, 128, 140, 152 164, 176) € 59,95. Dit is ook de prijs van de trainingsbroeken. Het trainingspak met trainingsjack is voor kinderen € 104,95 en voor volwassenen € 139,95. Directe levering!

Paris Saint Germain trainingspak 2024-2025 heeft elegante kleurencombinatie
Paris Saint Germain trainingspak 2024-2025 heeft elegante kleurencombinatie
Paris Saint Germain trainingspak 2024-2025 heeft elegante kleurencombinatie
Paris Saint Germain trainingspak 2024-2025 heeft elegante kleurencombinatie