Het Paris Saint Germain JORDAN Champions League trainingspak 2018-2019

Het nieuwe Paris Saint Germain Champions League trainingspak voor 2018-2019 is een feit! Dit nieuwe pak is vandaag gelanceerd door PSG en Jordan Brand! Jordan Brand? Nike is toch de kledingsponsor van Paris Saint Germain? Voor heel even niet! Nike heeft de Champions League collectie van de Franse kampioen onder het label van Jordan Brand gelanceerd. Het door Michael Jordan opgerichte merk is onderdeel van het merkenportfolio van het Amerikaanse sportmerk en heeft een sterke band met de stad Parijs. In 1985 bezocht de voormalige basketballer Parijs voor het eerst en in 2016 werd de eerste Jordan Brand winkel in Parijs geopend. Daarnaast ademt het merk stijl uit en dat is nu net wat Paris Saint Germain ook doet, de perfect fit dus! Check hieronder alle details van het nieuwe CL trainingspak van PSG!

Rood Paris Saint Germain X Jordan Brand trainingstrui en trainingsbroek 2018-2019

Het nieuwe Jordan Champions League pak wordt door de spelers van Paris Saint Germain alleen gedragen tijdens de voorbereiding op de wedstrijden in het kampioenenbal. In de groepsfase van het toernooi neemt de equipe van trainer Tuchel het in ieder geval op tegen Napoli, Liverpool en Rode Ster Belgrado. Het pak bestaat dit jaar ook weer uit een drill top en een strakke trainingsbroek. De training top is geheel fel rood en bevat een hoge hals met een rits tot de borst. Op de rechter borst staat dus niet de swoosh van Nike, maar de ‘’jumping man’’ van Jordan. De andere borst bevat uiteraard wel het logo van PSG. Dit embleem is zilver en heeft een reflecterend effect. De kleurencombinatie van fel rood en zilver maakt de Champions League trainingstrui van Paris Saint Germain een echte eyecatcher. In Parijs is men het hier roerend mee eens. Laurens Nicolas Bourgeois, één van de dansers van de bekende dansgroep Les Twins geeft een reactie op de Jordan X PSG collectie: ‘’Als je het merk Jordan hoort, denk je misschien direct aan basketbal of een hiphop evenement. In Parijs is het merk een begrip. Het is voor iedereen. Wij zijn ;e;en van de grootste fans van het merk! Het straalt swag uit.’’ Ook Michael Jordan is het hiermee eens: ‘’Jordan Brand en Paris Saint Germain hebben een unieke positie in sport en stijl. Dit komt geheel terug in de nieuwe Champions League collectie van Paris Saint Germain.’’

De Champions League trainingssweater van PSG bevat verder strakke raglanmouwen met duimgaten aan de onderkant. Dit zorgt ervoor dat de top nog strakker om het lichaam valt. De trainingsbroek van het CL trainingspak is geheel donker grijs met een fel rode taping aan de zijkanten. Ook op de broek staat het logo van Jordan Brand met het logo van de Franse kampioen in het fel rood. Verder heeft de trainingsbroek van Paris Saint Germain de gebruikelijke details. We stippen deze kort aan:
• Met de tailleband aan de bovenkant van de trainingsbroek kan de fit van de broek aangepast worden;
• De trainingsbroek van PSG bestaat voor 91% uit polyester en 9% uit spandex. Het stretch materiaal zorgt ervoor dat de broek naadloos aansluit op de benen;
• De zijkanten van de trainingsbroek zijn uitgerust met zakken met een rits, waarin je spullen op kunt bergen;
• De onderkant van de Paris Saint Germain X Jordan Brand trainingsbroek bevatten enkelritsen, waardoor je de broek nog sneller en makkelijker over je sneakers en voetbalschoenen aan en uit kunt doen.
• In het gehele pak is de Nike Dri Fit technologie verwerkt, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de unieke Champions League trainingspakken van Paris Saint Germain. Deze worden alleen in de voorbereiding op de wedstrijden in Europa gedragen. PSG en Nike lanceerden eerder ook een trainingspak met roze details. Check bovendien het nieuwe Champions League shirt, dat deel uitmaakt van de Jordan Brand collectie van Paris.

Paris Saint Germain Champions League trainingspak bestellen

Het nieuwe PSG Champions League trainingspak voor 2018-2019 kan je vanaf nu bestellen voor kinderen en volwassenen. De trainingstrui is voor volwassenen € 65,- en voor kinderen € 55,-. De broek heeft ook deze prijzen voor volwassenen en kinderen. Het pak is ook beschikbaar met een trainingsjack. Het gehele trainingspak heeft in kindermaten een prijs van € 100,- en voor volwassenen is deze € 120,-. Wil je andere Paris producten bestellen? Check dan ook het overzicht hiernaast of hieronder!

Bestel het Champions League pak van PSG vanaf nu in de officiële NIKE SHOP!

of DEZE SHOP!