Paris Saint Germain draagt zwart/roze trainingspak van Nike in 2018-2019

Het nieuwe Paris Saint Germain trainingspak is een aantal dagen na de bekendmaking van het nieuwe thuisshirt voor 2018-2019 officieel gepresenteerd door de Franse club en kledingsponsor Nike. Dit is het pak, waarin de spelers van PSG trainen en de warming-up afwerken ter voorbereiding op de Ligue 1, beker en Europese wedstrijden gedurende 2018-2019. Waar het pak vaak een combinatie van blauw en rood is, hebben de club en Nike dit jaar de voorkeur gegeven aan een wat meer gedurfde kleur. Wil je weten hoe het nieuwe trainingspak van de kampioen van Frankrijk eruit ziet? Check hieronder de details!

Zwart/roze Paris Saint Germain trainingstrui en trainingsbroek 2018-2019

Vaak is het nieuwe pak geheel in stijl van de kleuren van het thuisshirt. Dat is dit jaar niet het geval. Het trainingspak van Paris Saint Germain is namelijk een combinatie van zwart en roze. Dit geldt zowel voor de training top/drill top als voor de trainingsbroek van het pak voor 2018-2019. De Paris Saint Germain training top is geheel zwart en heeft verder de gebruikelijke kenmerken. Zo bevat de training top een hoge hals met een rits en loopt er over de mouwen een flitsende strip. Deze taping bestaat dit jaar uit dunne, horizontale strepen en deze strepen zijn roze. De swoosh van Nike heeft vaak dezelfdek kleur als de strip op de mouwen. Dat is dit jaar echter anders. Dit jaar is het logo van Nike op de rechter borst namelijk wit. Nike verzorgt sinds eind jaren '80 de tenues en trainingskleding van de Parijzenaren en beide partijen hebben in ieder geval nog een langdurige contract. De andere borst is uitgerust met het logo van de club uit de Franse hoofdstad. De Eiffeltoren in dit logo is overigens wel roze. Op het midden van de training top prijkt het logo van hoofdsponsor Fly Emirates. Qua materiaal en andere functionele kenmerken is er niks veranderd aan het pak van PSG. De mouwen zijn aan de onderkant uitgerust met duimgaten. Hierdoor heeft de trainingstrui de fit van een handschoen en valt deze nog strakker om het lichaam. Dit wordt ook nog eens versterkt door de raglanmouwen. Deze vallen namelijk perfect om de armen en hierdoor heb je voldoende bewegingsvrijheid. Ook de Flyvent technologie zorgt voor de perfecte pasvorm van de training top.

De trainingsbroek van het zwart/roze Paris Saint Germain trainingspak heeft dezelfde kleurencombinatie. De trainingsbroek van Paris Saint Germain voor 2018-2019 is namelijk zwart en bevat aan de zijkanten een flitsende, roze strip. Op de broek staan ook de logo's van de club en Nike en de zijkanten van de broek zijn uitgerust met de twee zakken met een rits. De onderkant van de PSG trainingsbroek bevatten enkelritsen, waardoor je de broek makkelijk over je voetbalschoenen en sneakers aan en uit kunt doen. De broek is gemaakt van een elastisch materiaal. In het materiaal is namelijk spandex verwerkt, wat ervoor zorgt dat de broek naadloos aansluit op je enkels en kuiten. De bovenkant van de broek bevat ook nog een tailleband, waarmee de fit van de broek aangepast kan worden. Zoals alle pakken van Nike is dit pak ook weer uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Check hieronder een foto van het nieuwe Paris Saint Germain trainingspak waarin vanaf nu sterren als Mbappé, Neymar JR, Cavani, Di Maria, Verratti, Alves en andere sterren schitteren!

Paris Saint Germain trainingspak bestellen

De nieuwe training top en trainingsbroek van PSG kan je vanaf nu voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) en kinderen (maten 128, 140,152, 164 en 176) bestellen. De prijs van de training top en trainingsbroek is € 65,- voor volwassenen (Totaal € 130,-) en de prijs van de top en broek voor kinderen is € 55,- (TOTAAL € 110,-). In de onderstaande shops kan je het nieuwe trainingspak van Paris Saint Germain ook met een jack bestellen. Deze is iets goedkoper! Wil je andere producten van de Franse club bestellen? Check dan ook het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Bestel het zwart/roze Paris Saint Germain trainingspak direct in de officiële Nike SHOP! 

of deze winkel! 

of deze SHOP!