Het Atletico Madrid Nike tech fleece joggingspak 2018-2019

Honger naar succes is er bij Atletico Madrid altijd! Voor elke centimeter wordt gestreden en dat straalt coach Diego Simeone ook uit. Het is niet voor niets dat de club de afgelopen vijf jaar twee keer in de Champions League finale stond en in 2014 zelfs kampioen van Spanje werd. Dit seizoen vindt de finale van het miljardenbal plaats in het Wanda Metropolitano, thuishaven van Atletico. Voor de spelers van de Spaanse club is er alles aan gelegen om de finale te bereiken. Met de vechtersmentaliteit gaat de club ongetwijfeld ver komen. Rust tussen de intensieve wedstrijden en trainingen is echter ook belangrijk! De spelers moeten ook soms kunnen chillen. Laat Nike daar nu net een speciaal tech fleece pak voor gelanceerd hebben. Het design van dit nieuwe pak bespreken we hieronder!

Atletico Madrid tech fleece vest en broek 2018-2019

Het Nike tech fleece joggingspak van Atletico Madrid is niet alleen een pak om in te chillen. We zien de spelers dit pak vaak ook als presentatiepak gebruiken. In dit pak reizen de spelers naar de wedstrijden toe of staan de vedettes van Atletico de pers te woord na afloop van de wedstrijden. Dit seizoen is het het tech fleece trainingpak geheel in stijl van de kleuren van het uitshirt waarin de Champions League wedstrijden gespeeld worden. Het pak bestaat uit een vest en een joggingsbroek. Vorig seizoen waren deze pakken nog geheel zwart, nu hebben deze wat meer een retro look. Het Atletico Madrid tech fleece vest is een combinatie van donker blauw en helder blauw. De body van het vest is navy blauw en de mouwen zijn helder blauw. Ook de capuchon van het tech fleece jack is navy blauw. Verder bevat het vest van Nike ook gele details. Deze zijn te vinden in de logo’s van de club en Nike op de borst. Het Nike tech fleece vest is ook dit jaar weer gemaakt van een sweatstof. Het materiaal waarvan het jack gemaakt is, is namelijk deels polyester en deels katoen. Deze combinatie van twee materialen zorgen ervoor dat het pak zacht aanvoelt en ook nog eens dat het naadloos op het lichaam aansluit. Andere kenmerken van het vest van Atletico Madrid zijn de hoge, doorlopende rits en de zakken aan de zijkanten.

Het nieuwe pak wordt compleet gemaakt door een tech fleece joggingsbroek. Deze broek is ook gemaakt van hetzelfde materiaal als het vest. Daarnaast heeft de Atletico Madrid tech fleece broek een toelopende fit. Dit betekent dat deze vooral strak valt rondom de enkels en kuiten. De tailleband aan de bovenkant van de broek zorgt ervoor dat je de pasvorm van de broek naar eigen wens aan kunt passen. De linker zijkant van de broek is alleen uitgerust met een zak. Verder is de broek geheel navy blauw met een donker gele swoosh van Nike.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe pak, waarin vanaf nu sterren als Griezmann en Diego Costa chillen.

Atletico Madrid tech fleece pak bestellen

Het nieuwe Atletico Madrid tech fleece pak kan je vanaf nu bestellen. Dit kan alleen in de maten S, M, L, XL en XXL. De prijs van het vest is € 100,- en de broek heeft een prijs van € 90,-. In totaal is het joggingspak dus € 190,-. Dan heb je wel wat! Wil je andere Atletico Madrid producten bestellen? Check dan ook het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder! Directe levering!

Bestel het nieuwe tech fleece pak van Atletico in deze SHOP