4 september 2018

Atletico Madrid 3e shirt 2018-2019

Atletico Madrid en Nike hebben vandaag het nieuwe 3e shirt voor 2018-2019 gelanceerd! In dit nieuwe tenue speelt Atletico vooral de uitwedstrijden in de Champions League en de Copa del Rey gedurende 2018-2019. Daarnaast wordt dit tenue gedragen in een aantal uitwedstrijden in de Spaanse competitie. Dit is vooral het geval wanneer het licht blauwe uitshirt teveel overeenkomsten heeft met het thuisshirt van het thuisspelende elftal. Dit shirt is dus ook te zien tijdens de wedstrijden in het miljardenbal. In de poulefase neemt het keurkorps van Diego Simeone het op tegen Borussia Dortmund, AS Monaco en Club Brugge. Check hieronder de details van het nieuwe 3e tenue van Atletico!

Ben je direct fan van het nieuwe Atletico Madrid CL uitshirt met all-over print? Deze kan je direct bestellen in deze deze officiële Atletico Madrid SHOP (inclusief goedkope t-shirts en officiële bedrukking) of de NIKE SHOP

Atletico Madrid Champions League uit shirt en tenue 2018-2019

Het nieuwe voetbalshirt van Atletico Madrid is geheel in stijl van een nieuw idee van Nike. Alle 3e shirts van de grotere Europese clubs waarvan Nike kledingsponsor is, hebben een all-over print. Deze print staat geheel in het teken van de stad. Bij het nieuwe Atletico Madrid shirt is dit geen uitzondering. Het 3e shirt bevat namelijk een all-over print van de Fountain of Neptune, een fontein in Madrid. De print bevat bovendien andere historische plaatsen van de stad Madrid. Verder wordt het nieuwe shirt gekenmerkt door de verticale, licht blauwe banen. Deze banen hebben twee tinten blauw en zijn een ode aan de band tussen de club, de supporters en de stad Madrid. Dit wordt gesymboliseerd door het spuitende water uit de fontein, welke eindigt in druppels, een verwijzing naar de overwinning. Het shirt bevat bovendien oranje accenten en deze staan symbool voor hoe de zon reflecteert in de fontein. Deze oranje details zijn te vinden in de logo's van de club, Nike en hoofdsponsor TradePlus500.

Verder heeft het nieuwe Atletico Madrid 3e shirt alle kenmerken van het nieuwe Nike Vapor template. Dit betekent dat het voetbalshirt een diagonale hals bevat, welke naar het midden recht loopt. De binnenkant van de hals bevat een oranje taping en deze taping loopt door over een deel van de achterkant van het tenue. Hierin is een vork verwerkt. De mouwen zijn bovendien uitgerust met flitsende zigzagstrepen. Deze strepen komen ook weer terug aan de zijkanten van de voetbalbroekjes, die ook geheel licht blauw zijn. De voetbalkousen van het nieuwe 3e tenue zijn een combinatie van licht blauw en oranje.

We hebben ook nog een reactie van Nike designer Pete Hoppins: ''Het uitgangspunt bij het ontwerp van de 3e tenue is de stad. Zonder stad hadden de clubs en hun fans er niet geweest. Bij het nieuwe Atletico Madrid voetbalshirt inspireerde de symbolische betekenis van de fontein ons en gaf ons het idee om de kleuren licht blauw en oranje met elkaar te combineren, met dit fantastische voetbalshirt als resultaat.''

De authentic tenues zijn weer uitgerust met de Nike VaporKnit technologie en de replica voetbalshirts met de Dri Fit technologie van Nike, voor een optimale prestatie. Deze tenues worden vanaf nu gedragen door spelers als Griezmann, Lemar, Hernandez, Diego Costa, Arias, Koke, Savic, Filipe Luis, Correa en nog meer sterspelers. Check ook het nieuwe thuisshirt en uitshirt!

Atletico Madrid 3e shirt bestellen

Het nieuwe Atletico Madrid voetbalshirt voor 2018-2019 kan je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkel! De prijs van het authentic shirt is € 140,- voor volwassenen en de replica versie is € 85,-. Voor kinderen heeft het tenue een prijs van € 70,-. De broekjes kan je bestellen vanaf een prijs van € 35,- en de kousen zijn € 18,-. In deze shops kan je het nieuwe Atletico Madrid CL shirt ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Check bovendien het overzicht met beschikbare Atletico producten hiernaast of hieronder. Directe levering!

Bestel het nieuwe shirt in deze winkel! (inclusief goedkope t-shirts en officiële bedrukking)

of in deze SHOP