Atlético Madrid thuisshirt 2024-2025 uitgelekt

De eerste afbeelding van het Atletico Madrid thuisshirt 2024-2025 is deze week via footyheadlines uitgelekt! Als dit ook echt het nieuwe voetbalshirt van Atlético Madrid wordt, dan speelt het team van trainer Diego Simeone in het voetbalshirt de La Liga, Copa del Rey en Champions League thuiswedstrijden in het Estadio Metropolitano tijdens het seizoen 2024-2025. Of dit ook echt het nieuwe tenue wordt, weten we pas in mei of juni. Dan wordt het Atlético Madrid voetbalshirt namelijk officieel gepresenteerd door Nike en de club uit de Spaanse hoofdstad. Zeker is dat Nike weer verantwoordelijk is voor het design van het tenue. Het Amerikaanse sportmerk is sinds 2001 kledingsponsor en dit contract loopt nog tot 2026.

Nieuwe strepen en een nieuwe kraag

Het Atlético Madrid thuisshirt 2024-2025 heeft een minder traditioneel design dan het thuisshirt van dit seizoen. Het voetbalshirt heeft wel de traditionele rode en witte banen, maar bevat dus iets meer details dan het tenue van dit seizoen. Zo worden de banen geflankeerd door dunnere blauwe lijnen en bevatten de witte banen dunnere rode en blauwe strepen met een fading effect. Bovendien bevatten de witte banen een speciale structuur. Het tenue heeft verder een nieuwe kraag. Deze combinatie tussen een v-hals en opstaande kraag gebruikt Nike meer volgend seizoen. Deze kraag is blauw en hetzelfde geldt voor de band aan de onderkant van de mouwen en de taping op de zijkanten van het nieuwe thuistenue. De swoosh van Nike op de rechterborst is wit met een blauwe omlijning. De andere borst bevat het oude Atlético Madrid logo, dat vanaf komend seizoen weer standaard op alle tenues en trainingskleding gebruikt wordt. Vorig jaar stemden de leden van de club namelijk voor de terugkeer van het oude logo, het logo dat in de periode 1970-2016 ook gebruikt wordt. In tegenstelling tot het logo van destijds bevat het logo vanaf 2024-2025 geen gouden rand meer. Waarschijnlijk staat ook volgend seizoen weer het logo van Riyadh Air op het midden van de Atlético Madrid voetbalshirts en bevat het tenue ook nog een aantal details, die we nu nog niet kunnen zien.

Het Atlético Madrid thuistenue 2024-2025 wordt naar verluidt ook weer compleet gemaakt door een blauw voetbalbroekje en rode sokken.

Nogmaals: of dit ook echt het nieuwe Atlético Madrid thuisshirt wordt, weten we pas in juli. Dan wordt het tenue officieel gepresenteerd door Nike en de Spaanse club. Tot die tijd speelt de club de thuiswedstrijden in het thuisshirt van dit seizoen.

Atlético Madrid voetbalshirt bestellen

Het Nike Atlético Madrid thuisshirt 2024-2025 kun je pas vanaf de officiële lancering bestellen. De prijzen van de tenues zijn hetzelfde als dit seizoen. Voor volwassenen (maten XS, S, M, L, XL, XXL, XXXL) is het replica voetbalshirt € 94,95 en het authentic voetbalshirt € 149,95. Voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164, 176) zijn de voetbalshirts € 74,95. De voetbalbroekjes zijn beschikbaar vanaf € 39,95 en de sokken zijn € 19,95. Check ook nog de tenues van dit seizoen in de onderstaande winkels. Inclusief officiële bedrukking!

Atlético Madrid thuisshirt 2024-2025 uitgelekt