24 mei 2018

Atletico Madrid thuisshirt 2018-2019

Het nieuwe Atletico Madrid thuisshirt voor 2018-2019 is vandaag officieel gelanceerd door de Spaanse club en kledingsponsor Nike. In dit nieuwe tenue speelt het keurkorps van Diego Simeone de La Liga, Copa del Rey en Champions League thuiswedstrijden in het Wanda Metropolitano Stadium gedurende 2018-2019. ''Los Colchoneros'' eindigde afgelopen seizoen op een tweede plek, waardoor het opnieuw aanwezig is in de Champions League. Nike is ook dit jaar weer verantwoordelijk voor het flitsende design van het nieuwe Atletico Madrid tenue. Beide partijen hebben sinds 2001 een samenwerking, welke in ieder geval nog tot 2026 duurt. Check hieronder de details van het nieuwe shirt van Atletico Madrid.

Atletico Madrid thuis shirt en tenue 2018-2019

Het nieuwe shirt van Atletico Madrid staat symbool voor de groei van de club. Nike designer Pete Hoppins zegt hier het volgende over: ''De afgelopen jaren is er iets speciaals gaande bij Atletico Madrid. Het is een club die laat zien dat wanneer fans, de staf en de spelers als eenheid fungeren er iets bereikt kan worden. Dit komt tot uiting in het design van het nieuwe thuisshirt.'' Het shirt wordt zoals altijd gekenmerkt door de verticale rode en witte banen over het shirt. Deze banen staan dit jaar symbool voor de eenheid van het elftal en de supporters. Daarnaast bevat het shirt aan onderkant dunne blauwen strepen. Dit flitsende patroon komt ook terug over het midden van het shirt. Hier zijn deze flitsende banen echter rood en wit. Deze strepen staan symbool voor de passie van de fans van de Spaanse club. Deze passie is een belangrijke factor voor het succes van de club.

Het nieuwe shirt heeft zoals alle tenues van Nike kenmerken van het nieuwe Vapor template. Zo is de hals een diagonale hals, welke naar het midden recht loopt. Over de mouwen lopen diagonale strepen, welke ook kenmerkend zijn voor het nieuwe template van Nike. De rechter borst is uitgerust met de swoosh van Nike. Deze swoosh is blauw. De andere borst bevat het logo van de club. Dit betreft het nieuwe logo, welke in 2017-2018 door de club werd geintroduceerd. Op het midden van het tenue schittert het logo van sponsor PLUS500, waarmee Atleti sinds 2015 een overeenkomst heeft. Een speciaal accent is te vinden aan de binnenkant van de hals. Hier bevindt zich een blauwe taping. Deze strip komt ook weer terug aan de achterkant van het Atletico Madrid voetbalshirt. Hierin is de Spaanse vlag verwerkt.

Het voetbalbroekje van het Atletico Madrid thuistenue voor 2018-2019 is dit jaar geheel blauw en bevat aan de zijkanten opvallende strepen. Nieuw aan de voetbalbroekjes is dat deze aan de zijkanten geen naden bevatten. Hierdoor ondervinden de spelers van de club minder hinder en kunnen ze nog vrijer bewegen. Uiteraard ontbreken de logo's van de club en Nike niet op het broekje. De kousen van het Atletico Madrid thuistenue zijn overwegend rood met op het midden een blauwe strip met een rode swoosh van Nike. Uiteraard zijn deze tenues ook weer uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer. De authentic tenues bevatten de Vaporkit technologie.

Check hieronder nog een afbeelding van het nieuwe shirt, waarin vanaf nu spelers als Griezmann, Diego Costa, Godin, Jimenez en andere sterren schitteren. Check bovendien het nieuwe uitshirt voor 2018-2019 of het 3e shirt!

Atletico Madrid voetbalshirt kopen

Het Atletico Madrid voetbalshirt kun je bestellen in één van de onderstaande winkels. De prijs van het shirt is voor volwassenen € 85,- (maten S, M, L, XL en XXL) en voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164, 176) ben je iets goedkoper uit namelijk € 70,- De broekjes zijn € 40,- in volwassen maten en € 35,- in kindermaten. De voetbalkousen van Atletico Madrid hebben een prijs van € 18,-. In deze winkels heb je ook de mogelijkheid tot bedrukking van het shirt. Dit kan met zowel je eigen naam en rugnummer als met de naam en rugnummer van je favoriete Atletico Madrid voetbalspelers. Ben je opzoek naar andere fan artikelen van de club uit Madrid? Check dan het overzicht hiernaast of hieronder! Directe levering gegarandeerd!

Scoor je Atletico Madrid voetbalshirt in deze SHOP (inclusief officiële bedrukking en goedkope t-shirts)

of in DEZE SHOP (inclusief trainingskleding)