Arsenal uitshirt voor kinderen 2020-2021

Scoor hier het nieuwste Arsenal uitshirt voor kinderen. Dit tenue kan je voor zowel baby's, peuters als kleuters kopen. Dit shirt is beschikbaar in de maten 92, 98, 104, 110, 116, 122, 128, 140, 152, 164 en 176. Het Arsenal shirt voor KIDS kan je dus kopen in alle leeftijden, van kinderen vanaf 1 jaar tot en met 15 jaar. In dit shirt spelen The Gunners de Premier League,  FA Cup en Europa League uitwedstrijden gedurende 2020-2021.

Het Arsenal uitshirt 2020-2021 is een eerbetoon aan de marmeren vloeren van Highbury. The Gunners speelden van 1913 tot 2006 op Highbury en verhuisden in 2006 naar het huidige Emirates Stadium. Het voetbalshirt is overwegend creme met een print van opvallende rode strepen. Deze golven en diagonale strepen hebben wat weg van bloedspatten maar zijn geïnspireerd door de marmeren vloeren van het voormalige stadion van de Noord Londenaren. Verder bevat het tenue dit seizoen een v-hals en zijn alle logo's op het tenue zwart. De rechterborst bevat het Arsenal embleem in het zwart/wit en de andere borst bevat het logo van kledingsponsor adidas. Ook de drie strepen van adidas op de schouders zijn zwart.  Hoofdsponsor Fly Emirates staat op het midden van het shirt en subsponsor VISIT RWANDA op de linkermouw. In de nek op de achterkant van het tenue prijkt het iconische kanon uit het clublogo van de Londeraren. De Arsenal tenues bestaan voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de Adidas AeroReady technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. 

Het is mogelijk dit shirt te voorzien van een eigen naam en nummer of van één van de spelers van de club. Dit betreft de officiële Premier League bedrukking, die ook door de spelers tijdens de wedstrijden gedragen wordt. Dit shirt wordt gedragen door spelers als Lacazette, Özil, Pepe, Aubameyang en andere sterspelers. Klik op de button om het shirt te kopen!