Arsenal uitshirt voor kinderen 2018-2019

Scoor hier het nieuwste Arsenal uitshirt voor kinderen. Dit tenue kan je voor zowel baby's, peuters als kleuters kopen. Dit shirt is beschikbaar in de maten 92, 98, 104, 110, 116, 122, 128, 140, 152, 164 en 176. Het Arsenal shirt voor KIDS kan je dus kopen in alle leeftijden, van kinderen vanaf 1 jaar tot en met 15 jaar.

Deze foto betreft een afbeelding van het nieuwste Arsenal uitshirt van 2018-2019. In dit shirt spelen The Gunners de Premier League,  FA Cup en Europa League uitwedstrijden gedurende 2018-2019. Het uitshirt van The Gunners is dit seizoen blauw en bevat flitsende bordeaux rode strepen over de borst en over de mouwen. Deze strepen vormen het silhouet van het stadion van de club, het Emirates Stadium. De schouders en mouwen zijn bovendien uitgerust met het logo van Puma. Op de borst staan ook de logo's van de club en Puma. Op het midden van het shirt voor kinderen staat het logo van Fly Emirates en de achterkant van het voetbalshirt bevat de iconische kanon uit het logo van de club. Verder bevat het uitshirt van The Gunners een strakke v-hals.

De shirts van Arsenal bestaan voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de PUMA Dry Cell technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Het is mogelijk dit shirt te voorzien van een eigen naam en nummer of van één van de spelers van de club. Dit betreft de officiële Premier League bedrukking, die ook door de spelers tijdens de wedstrijden gedragen wordt. Dit shirt wordt gedragen door spelers als Lacazette, Aubameyang, Mkhitaryan, Özil  en nog meer sterren. Klik op de button om het shirt te kopen!