Arsenal uitshirt voor kinderen 2017-2018

Scoor hier het nieuwste Arsenal uitshirt voor kinderen. Dit tenue kan je voor zowel baby's, peuters als kleuters kopen. Dit shirt is beschikbaar in de maten 92, 98, 104, 110, 116, 122, 128, 140, 152, 164 en 176. Het Arsenal shirt voor KIDS kan je dus kopen in alle leeftijden, van kinderen vanaf 1 jaar tot en met 15 jaar.

Deze foto betreft een afbeelding van het nieuwste Arsenal uitshirt van 2017-2018. In dit shirt spelen The Gunners de Premier League,  FA Cup en Europa League uitwedstrijden gedurende 2017-2018. Het uitshirt van The Gunners is dit seizoen blauw met het zogenaamde gradient design. Dit betekent dat het shirt een all-over print bevat van dunne puntjes. Dit design komt ook weer terug op de schouders en mouwen. De schouders en mouwen zijn bovendien uitgerust met het logo van Puma. Op de borst staan ook de logo's van de club en Puma. Op het midden van het shirt voor kinderen staat het logo van Fly Emirates en de achterkant van het voetbalshirt bevat de iconische kanon uit het logo van de club in het roze

De shirts van Arsenal bestaan voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de PUMA Dry Cell technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Het is mogelijk dit shirt te voorzien van een eigen naam en nummer of van één van de spelers van de club. Dit betreft de officiële Premier League bedrukking, die ook door de spelers tijdens de wedstrijden gedragen wordt. Dit shirt wordt gedragen door spelers als Lacazette, Bellerin, Kolasinac, Ramsey, Wilshere, Musftafi, Özil, Alexis Sanchez, Giroud, Welbeck, Walcott en nog meer sterren. Klik op de button om het shirt te kopen!