Merk: SKU: HA5274

Koop hier het nieuwe adidas Arsenal trainingsshirt 2022-2023 voor kinderen. Het trainingsshirt voor kinderen kan je bestellen in de maten 128, 140, 152, 164 en 176. Dit trainingsshirt is dus beschikbaar voor KIDS van 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 en 15 jaar.  Dit shirt of tenue wordt door The Gunners gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Premier League, FA Cup en League Cup wedstrijden gedurende 2022-2023. 

Het Arsenal trainingsshirt 2022-2023 is donkerblauw vlak en bevat alle kenmerken van het adidas Condivo 22 template. Dit template komt tot uiting in het diagonale vlak op de zijkanten. Dit vlak is geel en bevat een all-over print van geometrische vormen, geïnspireerd door de structuur van doelnetten. Dit gedeelte bevat ook een diagonale lijn. De adidas strepen op de schouders zijn rood en bovendien bevat het trainingsshirt een V-hals. De rechterborst bevat het logo van adidas en de linkerborst de badge van de club. Fly Emirates (Emirates Fly Better) staat op het midden van het shirt. De mouwen van het trainingsshirt betreffen raglanmouwen. Deze vallen strak om de armen en schouders en bewegen perfect mee met de bewegingen van het lichaam. Dit trainingsshirt is gemaakt van 100% polyester en is uitgerust met de adidas AeroReady technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. 

  • Normale pasvorm
  • Geribbelde V-hals
  • Interlock, 100% gerecycled polyester
  • Vochtabsorberend AEROREADY
  • Opgestreken Arsenal embleem
  • Artikelkleur: Collegiate Navy
  • Artikelcode: HA5274

Wil jij net als sterren als de Arsenal spelers schitteren in dit Arsenal trainingsshirt? Klik dan op de button om het shirt te kopen voor kinderen!

Koop deze producten