Merk: SKU: FH7798

Koop hier het nieuwe, zwarte Arsenal keepersshirt voor kinderen. Dit betreft het tenue in kindermaten of KIDS SIZES. Dit shirt kan je vanaf nu bestellen in de volgende kindermaten: 128, 140, 152, 164 en 176. Dit betekent dat het keepersshirt beschikbaar is voor kinderen van 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 en 14 jaar.

Dit is het keepersshirt dat gedragen wordt door keepers als Leno, Iliev en Martinez gedurende dit seizoen. In dit nieuwe adidas keepersshirt werken de Arsenal keepers de Premier League, FA Cup, League Cup en Europa League wedstrijden af gedurende dit seizoen. Dit shirt wordt alleen gedragen tijdens de thuiswedstrijden van Arsenal in het Emirates Stadion. Het voetbalshirt is geïnspireerd door het adiPro20 template. Het Arsenal keepersshirt is zwart en bevat aan de zijkanten een taping met een camouflage achtige print. Deze print komt ook weer terug in de adidas EQT collar. Deze kraag is geïnspireerd door de adidas voetbalshirts van de jaren '90.  De drie adidas strepen op de schouders zin wit. Het adidas logo staat op de rechterborst in het wit en de andere borst bevat het logo van The Gunners in het zwart/wit. Op het midden van het shirt staat sponsor Fly Emirates. De linkermouw is uitgerust met het embleem van VISIT RWANDA. De keeperstenues van Arsenal zijn dit seizoen uitgerust met de adidas AeroReady technologie van adidas, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer.

Het is mogelijk dit keeper shirt te voorzien van een eigen naam en nummer of van één van de spelers van de club. Dit betreft de officiële Premier League bedrukking, die ook door de spelers tijdens de wedstrijden gedragen wordt. Klik op de button om het shirt te kopen!

Koop deze producten