Merk: SKU: GM0213

Koop hier het adidas Arsenal 3e shirt 2021-2022 voor volwassenen en kinderen.  Dit Arsenal voetbalshirt kan je kopen in de maten 128, 140, 152, 176, S, M, L, XL en XXL. In dit nieuwe shirt speelt Arsenal vooral de uitwedstrijden in de Premier League, FA Cup en League Cup gedurende dit seizoen.  

Het adidas Arsenal 3e voetbalshirt 2021-2022 is geïnspireerd door het uitshirt van het seizoen 1994-1995. In deze periode speelden sterren als Bergkamp, Helder, Platt, Merson, Parlour, Dixon, Winterburn, Bold, Adams, Keown en andere sterren voor The Gunners. Het Arsenal 3e voetbalshirt bevat een all-over print van zigzag banen in het blauw en turquoise. In deze banen zijn ook rode accenten verwerkt, evenals een brushed design. Het voetbalshirt bevat verder een ronde hals in het navy blauw. Ook de band aan de onderkant van de mouwen is donkerblauw. De adidas strepen op de schouders zijn wit. De rechterborst van het tenue bevat het logo van adidas en de andere borst bevat de clubbadge. Op het midden van het Arsenal 3e tenue staat het logo van sponsor Fly Emirates. Dit betreft het zogenaamde Emirates Fly Better logo. De linkermouw bevat het logo van sponsor VISIT RWANDA.  In de nek op de achterkant van het voetbalshirt is het kanon uit het clublogo aangebracht. De shirts van Arsenal bestaan voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de adidas AeroReady technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. 

Het is mogelijk dit shirt te voorzien van een eigen naam en nummer of van één van de spelers van de club. Dit betreft de officiële Premier League bedrukking, die ook door de spelers tijdens de wedstrijden gedragen wordt. Dit shirt wordt gedragen door spelers alsAubameyang, Tomiyasu, Saka, Smith Rowe, Odegaard, Martinelli, Tavares, White, Lacazette en andere spelers. Klik op de button om het Arsenal 3e voetbalshirt 2021-2022 te kopen!

Koop deze producten