Merk: SKU: HZ2183SUIT

Bestel hier het adidas Arsenal trainingspak 2023-2024 voor kinderen of volwassenen. Dit adidas trainingspak van Arsenal kan je kopen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. Dit Arsenal trainingspak wordt door de spelers gedragen tijdens de trainingen voorafgaande aan de Premier League, FA Cup, League Cup en andere wedstrijden tijdens het seizoen 2023-2024. Dit trainingspak bestaat uit een training sweater en een trainingsbroek. 

De Arsenal training sweater 2023-2024 is zwart en bevat een hoge hals met een rits tot de borst. Deze rits kan je verbergen onder een vlak wanneer je deze naar boven doet. De drie strepen van adidas staan dit jaar op de onderkant van de mouwen en zijn aan de ene kant lichtblauw en aan de andere kant geel. De rechter borst is uitgerust met het logo van adidas in het lichtblauw en op de linker borst prijkt het Arsenal logo. Sponsor Fly Emirates versiert het midden van de training sweater. De zijkanten van de training sweater bevatten een diagonaal vlak in het lichtblauw en geel. De mouwen bevatten aan de onderkant duimgaten, waardoor de training sweater nog strakker om het lichaam valt. De raglanmouwen zorgen ervoor dat de mouwen perfect meebewegen met de bewegingen van het lichaam. De sweater bestaat voor 100% uit polyester. De Arsenal trainingskleding is dit seizoen weer uitgerust met de adidas AeroReady technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal in dit pak kunnen trainen. 

De adidas Arsenal trainingsbroek 2023-2024 is zwart met lichtblauwe en gele details. Op de rechterkant zijn alle details lichtblauw en op de linkerkant geel. De adidas trademark strepen staan op de onderkant van de mouwe en de logo's van adidas en de voetbalclub ter hoogte van de heupen. De trainingsbroek bevat aan de bovenkant een tailleband met trekkoord, zodat je zelf de pasvorm van de trainingsbroek aan kunt passen. De zijkanten van de trainingsbroek zijn uitgerust met zakken met een rits, om spullen in om te bergen. De onderkant van de trainingsbroek is uitgerust met enkelritsen, zodat je de trainingsbroek nog makkelijker aan en uit kunt doen. Deze Arsenal trainingsbroek valt strak om de benen en bestaat voor 100% uit polyester.  De Arsenal trainingskleding is dit seizoen weer uitgerust met de adidas AeroReady technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal in de broek kunnen trainen. 

Wil jij net als sterren als de Arsenal spelers het nieuwe adidas Arsenal trainingspak 2023-2024 dragen? Klik dan op de buttons om dit trainingspak te kopen!

Koop deze producten