Arsenal 3e shirt kinderen 2020-2021 - Navy/Roze

Scoor hier het nieuwste Arsenal 3e shirt voor kinderen. Dit tenue kan je voor zowel baby's, peuters als kleuters kopen. Dit shirt is beschikbaar in de maten 92, 98, 104, 110, 116, 122, 128, 140, 152, 164 en 176. Het Arsenal shirt voor KIDS kan je dus kopen in alle leeftijden, van kinderen vanaf 1 jaar tot en met 15 jaar. In dit tenue speelt Arsenal de Europa League, FA Cup en League Cup uitwedstrijden gedurende 2020-2021. 

Het Arsenal 3e shirt 2020-2021 is dit jaar geïnspireerd door de avondwedstrijden die de club speelt in het Emirates Stadium. Het tenue is dan ook navy blauw en bevat een camouflage achtige print. Deze print symboliseert de nachtelijke hemel. Verder bevat het tenue ook fel oranje/roze details en deze kleur symboliseert de stadionlampen van het stadion van het Emirates Stadium. Deze kleur komt terug in de adidas strepen aan de zijkanten van het tenue en ook alle logo's op het tenue zijn fel oranje/roze. De rechterborst van het tenue bevat het logo van adidas en de andere borst bevat de clubbadge. Op het midden van het Arsenal 3e tenue staat het logo van sponsor Fly Emirates. Dit betreft het zogenaamde Emirates Fly Better logo. De linkermouw bevat het logo van sponsor VISIT RWANDA.  In de nek op de achterkant van het voetbalshirt is het kanon uit het clublogo aangebracht. De shirts van Arsenal bestaan voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de adidas AeroReady technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. 

Het is mogelijk dit shirt te voorzien van een eigen naam en nummer of van één van de spelers van de club. Dit betreft de officiële Premier League bedrukking, die ook door de spelers tijdens de wedstrijden gedragen wordt. Dit shirt wordt gedragen door spelers als Aubameyang, Özil, Willian, Pépé, Saka, Saliba, Lacazette en andere spelers. Klik op de button om het shirt te kopen!