Arsenal cup voetbalshirt kinderen 2017-2018

Scoor hier het nieuwste Arsenal 3e shirt voor kinderen. Dit tenue kan je voor zowel baby's, peuters als kleuters kopen. Dit shirt is beschikbaar in de maten 92, 98, 104, 110, 116, 122, 128, 140, 152, 164 en 176. Het Arsenal shirt voor KIDS kan je dus kopen in alle leeftijden, van kinderen vanaf 1 jaar tot en met 15 jaar.

Deze foto betreft een afbeelding van het nieuwste Arsenal 3e shirt. In dit shirt spelen The Gunners de  FA Cup en Europa League uitwedstrijden gedurende 2017-2018. Het Arsenal shirt is dit seizoen een combinatie van grijs en zwart. De body van het shirt is grijs en de mouwen zijn zwart met een roze streep aan de onderkant. Verder staan op de borst de logo's van de club en PUMA in het roze en komt het logo van de Duitse kledingsponsor in het roze terug op de schouders en mouwen. Verder is het nieuwste 3e uitgerust met een klassieke polo kraag met een knoopje en roze accenten. Op het midden van het shirt voor kinderen staat het logo van Fly Emirates en de achterkant van het voetbalshirt bevat de iconische kanon uit het logo van de club in het roze

De shirts van Arsenal bestaan voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de PUMA Dry Cell technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Het is mogelijk dit shirt te voorzien van een eigen naam en nummer of van één van de spelers van de club. Dit betreft de officiële Premier League bedrukking, die ook door de spelers tijdens de wedstrijden gedragen wordt. Dit shirt wordt gedragen door spelers als Lacazette, Bellerin, Kolasinac, Ramsey, Wilshere, Musftafi, Özil, Alexis Sanchez, Giroud, Welbeck, Walcott en nog meer sterren. Klik op de button om het shirt te kopen!