Arsenal cup voetbalshirt kinderen 2018-2019

Scoor hier het nieuwste Arsenal 3e shirt voor kinderen. Dit tenue kan je voor zowel baby's, peuters als kleuters kopen. Dit shirt is beschikbaar in de maten 92, 98, 104, 110, 116, 122, 128, 140, 152, 164 en 176. Het Arsenal shirt voor KIDS kan je dus kopen in alle leeftijden, van kinderen vanaf 1 jaar tot en met 15 jaar.

Deze foto betreft een afbeelding van het nieuwste Arsenal 3e shirt. In dit shirt spelen The Gunners de  FA Cup en Europa League uitwedstrijden gedurende 2018-2019. Het cup voetbalshirt van Arsenal is geheel licht groen en bevat donkere accenten in de twee banen over de mouwen. Bovendien bevat het shirt een print van een bliksemschicht over de borst. Deze symboliseren een silhouet van het stadion van de club, het Emirates Stadium. Daarnaast bevat het voetbalshirt een stijlvolle polo kraag met knoopjes. PUMA is ook dit jaar kledingsponsor van de club en staat zowel op de rechter borst als op de mouwen. De linker borst bevat het iconische logo van de club en op het midden van het shirt staat Fly Emirates. Op de achterkant van dit shirt prijkt het het iconische kanon uit het logo van de Londense club in het roze.

De shirts van Arsenal bestaan voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de PUMA Dry Cell technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Het is mogelijk dit shirt te voorzien van een eigen naam en nummer of van één van de spelers van de club. Dit betreft de officiële Premier League bedrukking, die ook door de spelers tijdens de wedstrijden gedragen wordt. Dit shirt wordt gedragen door spelers als Lacazette, Bellerin, Kolasinac, Ramsey, Mkhitaryan, Musftafi, Özil, Welbeck, Elneny, Koscielny en nog meer sterren. Klik op de button om het shirt te kopen!