Arsenal authentic 3e voetbalshirt 2020-21

Koop hier de authentic versie van het Arsenal 3e shirt 2020-2021. Het authentic voetbalshirt kan je alleen kopen in de maten XS, S, M, L, XL en XXL. Het authentieke voetbalshirt is het shirt dat daadwerkelijk door de spelers van de club gedragen worden in de wedstrijden. Deze shirts zijn duurder dan de replica versie van het shirt en vallen strak om het lichaam. Deze shirts zijn uitgerust met de HEAT.RDY technologie. Deze technologie zorgt er bovendien voor dat het voetbalshirt licht is (slechts 120 gram) en bevat extra lucht doorlatende mesh panelen aan de zijkanten van het shirt. Daarnaast zorgt deze technologie voor een versnelde bloedsomloop, een betere toevoer van oxygen en daarom zorgt voor meer snelheid en kracht voor de sporters. De Heat.RDY voetbalshirts bevatten ook een modieuze ronding aan de onderkant. 

Het Arsenal 3e shirt 2020-2021 is dit jaar geïnspireerd door de avondwedstrijden die de club speelt in het Emirates Stadium. Het tenue is dan ook navy blauw en bevat een camouflage achtige print. Deze print symboliseert de nachtelijke hemel. Verder bevat het tenue ook fel oranje/roze details en deze kleur symboliseert de stadionlampen van het stadion van het Emirates Stadium. Deze kleur komt terug in de adidas strepen aan de zijkanten van het tenue en ook alle logo's op het tenue zijn fel oranje/roze. De rechterborst van het tenue bevat het logo van adidas en de andere borst bevat de clubbadge. Op het midden van het Arsenal 3e tenue staat het logo van sponsor Fly Emirates. Dit betreft het zogenaamde Emirates Fly Better logo. De linkermouw bevat het logo van sponsor VISIT RWANDA.  In de nek op de achterkant van het voetbalshirt is het kanon uit het clublogo aangebracht. 

Het is mogelijk dit shirt te voorzien van een eigen naam en nummer of van één van de spelers van de club. Dit betreft de officiële Premier League bedrukking, die ook door de spelers tijdens de wedstrijden gedragen wordt. Dit shirt wordt gedragen door spelers als Aubameyang, Özil, Willian, Pépé, Saka, Saliba, Lacazette en andere spelers. Klik op de button om het shirt te kopen!