Arsenal authentic 3e voetbalshirt 2021-2022

Koop hier de authentic versie van het adidas Arsenal 3e voetbalshirt 2021-2022 voor volwassenen. Het authentic voetbalshirt kan je alleen kopen in de maten XS, S, M, L, XL en XXL. Het authentieke voetbalshirt is het shirt dat daadwerkelijk door de spelers van de club gedragen worden in de wedstrijden. Deze shirts zijn duurder dan de replica versie van het shirt en vallen strak om het lichaam. Deze shirts zijn uitgerust met de HEAT.RDY technologie. Deze technologie zorgt er bovendien voor dat het voetbalshirt licht is (slechts 120 gram) en bevat extra lucht doorlatende mesh panelen aan de zijkanten van het shirt. Daarnaast zorgt deze technologie voor een versnelde bloedsomloop, een betere toevoer van oxygen en daarom zorgt voor meer snelheid en kracht voor de sporters. De Heat.RDY voetbalshirts bevatten ook een modieuze ronding aan de onderkant. 

Het adidas Arsenal 3e voetbalshirt 2021-2022 is geïnspireerd door het uitshirt van het seizoen 1994-1995. In deze periode speelden sterren als Bergkamp, Helder, Platt, Merson, Parlour, Dixon, Winterburn, Bold, Adams, Keown en andere sterren voor The Gunners. Het Arsenal 3e voetbalshirt bevat een all-over print van zigzag banen in het blauw en turquoise. In deze banen zijn ook rode accenten verwerkt, evenals een brushed design. Het voetbalshirt bevat verder een ronde hals in het navy blauw. Ook de band aan de onderkant van de mouwen is donkerblauw. De adidas strepen op de schouders zijn wit. De rechterborst van het tenue bevat het logo van adidas en de andere borst bevat de clubbadge. Op het midden van het Arsenal 3e tenue staat het logo van sponsor Fly Emirates. Dit betreft het zogenaamde Emirates Fly Better logo. De linkermouw bevat het logo van sponsor VISIT RWANDA.  In de nek op de achterkant van het voetbalshirt is het kanon uit het clublogo aangebracht. De shirts van Arsenal bestaan voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de adidas HEAT.RDY technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. 

  • Normale pasvorm
  • Geribbelde ronde hals
  • Dubbelgebreid, 100% gerecycled polyester
  • Geribbelde boorden
  • Ronde zoom
  • Opgestreken Arsenal-embleem
  • Primegreen
  • Artikelkleur: Mystery Blue
  • Artikelcode: GM0212

Het is mogelijk dit shirt te voorzien van een eigen naam en nummer of van één van de spelers van de club. Dit betreft de officiële Premier League bedrukking, die ook door de spelers tijdens de wedstrijden gedragen wordt. Dit shirt wordt gedragen door spelers als Aubameyang, Tomiyasu, Saka, Smith Rowe, Odegaard, Martinelli, Tavares, White, Lacazette en andere spelers. Klik op de buttons om het authentic Arsenal 3e voetbalshirt 2021-2022 te kopen!