Arsenal trainingspak kinderen 2022-2023 - Grijs

Koop hier het nieuwe adidas Arsenal trainingspak 2022-2023 voor kinderen of in kindermaten. Dit Arsenal adidas trainingspak kan je kopen in de maten 128, 140, 152, 164 en 176. Dit Arsenal trainingspak 2022-2023 is dus beschikbaar voor kinderen van 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 en 15 jaar. Dit trainingspak wordt gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de FA Cup, League Cup en Premier League wedstrijden dit seizoen. Dit KIDS trainingspak bestaat uit een trainingssweater en een trainingsbroek. 

De Arsenal training sweater 2022-2023 is grijs en bevat een hoge hals met een rits tot de borst. Deze rits kan je verbergen onder een vlak wanneer je deze naar boven doet. De drie strepen van adidas staan dit jaar op de schouders en mouwen en zijn roze.  De rechter borst is uitgerust met het logo van adidas in het wit en op de linker borst prijkt het Arsenal logo. Sponsor Fly Emirates versiert het midden van de training top. De zijkanten van de training sweater bevatten een diagonaal vlak met daarin een all-over print van geometrische vormen, geïnspireerd door het design van een doelnet. Dit gedeelte bevat ook een diagonale roze lijn.De mouwen bevatten aan de onderkant duimgaten, waardoor de top nog strakker om het lichaam valt. De raglanmouwen zorgen ervoor dat de mouwen perfect meebewegen met de bewegingen van het lichaam. De achterkant van de training sweater is iets langer voor een optimale bescherming. 

De adidas Arsenal trainingsbroek 2022-2023 is donkerblauw en bevat twee zakken aan de zijkanten. Op de broek prijkt ook het logo van de club, evenals het adidas logo. De broek bevat bovendien meshpanelen voor de perfecte ventilatie. De drie adidas strepen zijn roze. Deze Arsenal broek valt strak om de benen en bestaat voor 100% uit polyester. Daarnaast bevat de Arsenal trainingsbroek aan de onderkant enkelritsen, waardoor je de broek makkelijk over je voetbalschoenen aan en uit kunt doen. De broek heeft een taps toelopend design. De Arsenal trainingskleding is dit seizoen weer uitgerust met de adidas AeroReady technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal in de broek kunnen trainen. 

Wil jij net als sterren als de Arsenal spelers dit adidas Arsenal trainingspak 2022-2023 voor kinderen dragen? Klik dan op de buttons om dit trainingspak te bestellen.