Merk: SKU: GR4142SUIT

Bestel hier direct en snel het Arsenal presentatiepak voor 2021-2022 van aridas. Dit Arsenal trainingspak kun je vanaf nu bestellen voor kinderen en volwassenen. Het presentatiepak van the Gunners is namelijk beschikbaar in de maten 92, 98, 104, 110, 116, 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. Het presentatiepak wordt door de spelers van Arsenal gedragen tijdens het reizen naar de wedstrijden en wanneer de pers door de spelers na afloop van de wedstrijden van de Londense club te woord wordt gestaan.

Het Arsenal presentatiejack jack is rood en bevat een hoge hals. De drie strepen van adidas staan dit jaar op de schouders en mouwen in het wit. Op de borst staan de logo's van de club en adidas.  Het woven trainingsjack is verder uitgerust met een hoge kraag en een doorlopende rits. De zijkanten van het jack bevatten twee zakken.  De trainingsbroek van het Arsenal pak is zwart en bevat twee zakken aan de zijkanten. Op de broek prijkt ook het logo van de club, evenals het adidas logo. De broek bevat bovendien meshpanelen voor de perfecte ventilatie. De drie adidas strepen staan op de zijkanten van de Arsenal presentatiebroek. Deze broek valt strak om de benen en bestaat voor 100% uit polyester.  Daarnaast bevat de Arsenal trainingsbroek aan de onderkant enkelritsen, waardoor je de broek makkelijk over je voetbalschoenen aan en uit kunt doen. De Arsenal trainingskleding is dit seizoen weer uitgerust met de adidas AeroReady technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal in de broek kunnen trainen. 

Wil jij net als sterren als de spelers van Arsenal dit officiële Arsenal presentatiepak 2021-2022 bestellen? Klik dan op de buttons om dit pak te kopen!

Koop deze producten