SKU: EH5725SUIT

Koop hier het nieuwe Arsenal trainingspak voor kinderen voor het seizoen 2019-2020. Het Arsenal pak voor KIDS kan je kopen in de maten 128, 140, 152, 164 en 176. Het training suit voor KIDS kan je dus kopen voor kinderen van 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 en 15 jaar. Dit pak van adidas wordt door de spelers van Arsenal gedragen tijdens de trainingen voorafgaande aan de Premier League, FA Cup, League Cup en Europa League thuiswedstrijden in het Emirates Stadium gedurende 2018-2019. Dit pak bestaat uit een drill top en trainingsbroek.

De training top van dit pak is overwegend rood met navy blauwe details. De navy blauwe accenten komen terug in de diagonale strepen aan de zijkanten van de training top en in de drie strepen van adidas op de mouwen. Verder bevat de Arsenal training top een hoge hals. Op de borst prijken de logo's van Arsenal en Puma in het het blauw. Op het midden van de sweater staat Fly Emirates. De mouwen bevatten aan de onderkant duimgaten, zodat de top nog strakker om het lichaam valt. De trainingsbroek is navy blauw en bevat ook rode accenten. De zijkanten van de broek bevatten ook zakken en ook op deze pants staan de logo's van de club en Puma. De onderkant van deze broek bevat enkelritsen, waardoor je de broek makkelijk over je voetbalschoenen aan en uit kan doen. Deze broek heeft een toelopende pasvorm, wat betekent dat deze strak om de kuiten valt. Dit pak bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de adidas Climalite technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. 

Wil jij net als sterren als Özil, Lacazette,  Pepe, Aubameyang, Torreira, Xhaka, Mkhitaryan, Koscielny en andere sterren dit strakke Arsenal pak dragen? Klik dan op de buttons om dit pak te kopen!

Koop deze producten