Merk: SKU: IJ7789SUIT

Bestel hier het adidas Arsenal trainingspak 2023-2024 voor kinderen of volwassenen. Dit Arsenal trainingspak kan je kopen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. Dit trainingspak wordt door de spelers van Arsenal gedragen tijdens de trainingen voorafgaande aan de Premier League, FA Cup , League Cup en Euiropese wedstrijden tijdens het seizoen 2023-2024. Dit trainingspak bestaat uit een training sweater en trainingsbroek. 

De Arsenal training sweater 2023-2024 is rood en bevat een hoge hals met een rits tot de borst. Deze rits kan je verbergen onder een vlak wanneer je deze naar boven doet. De drie strepen van adidas staan dit jaar op de onderkant van de mouwen en zijn goud De rechter borst is uitgerust met het logo van adidas in het goud en op de linker borst prijkt het Arsenal logo. Sponsor Fly Emirates versiert het midden van de training sweater. De zijkanten van de training sweater bevatten een diagonaal vlak in een andere tint rood. De mouwen bevatten aan de onderkant duimgaten, waardoor de training sweater nog strakker om het lichaam valt. De raglanmouwen zorgen ervoor dat de mouwen perfect meebewegen met de bewegingen van het lichaam. 

De adidas Arsenal trainingsbroek 2023-2024 is grijs met gouden details. De adidas trademark strepen op de onderkant van de trainingsbroek zijn goud en hetzelfde geldt voor de logo's ter hoogte van de heupen. De trainingsbroek bevat aan de bovenkant een tailleband met trekkoord, zodat je zelf de pasvorm van de trainingsbroek aan kunt passen. De zijkanten van de trainingsbroek zijn uitgerust met zakken met een rits, om spullen in om te bergen. De onderkant van de trainingsbroek is uitgerust met enkelritsen, zodat je de trainingsbroek nog makkelijker aan en uit kunt doen. Dit Arsenal trainingspak valt strak om de benen en bestaat voor 100% uit polyester.  De Arsenal trainingskleding is dit seizoen weer uitgerust met de adidas AeroReady technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal in de broek kunnen trainen. 

Wil jij net als sterren als de Arsenal spelers dit adidas Arsenal trainingspak 2023-2024 dragen? Klik dan op de buttons om dit trainingspak te bestellen. 

Koop deze producten