Merk: SKU: EH5817

Koop hier het nieuwe Arsenal thuisshirt 2020-2021 voor kinderen of volwassenen. Dit Arsenal voetbalshirt  kan je kopen in de maten 128, 140, 152, 176, S, M, L, XL en XXL. In dit nieuwe shirt speelt Arsenal de Premier League, FA Cup, League Cup en Europa League thuiswedstrijden in het Emirates Stadium gedurende dit seizoen.  

Het Arsenal voetbalshirt is dit seizoen een ode aan de Art Deco stijl van de jaren '30 en '40 en met name het Arsenal logo van de periode 1936-1949. Dit logo werd gekenmerkt door een zeshoek met daarin de initialen van de club en de letter A. Het zigzagpatroon op het Arsenal thuisshirt 2020-2021 is geïnspireerd door dit logo. Bovendien is het tenue een ode aan de East Stand, de tribune van de fanatieke supporters in het voormalige stadion van de club: Highbury.  De body van het tenue is rood met een zigzagprint van strepen in verschillende tinten rood. Dit jaar hebben adidas en de club een iets donkerdere tint rood voor het tenue gebruikt. Verder bevat het voetbalshirt witte mouwen met aan de onderkant twee rode lijenen. Daarnaast is het tenue uitgerust met een witte, ronde hals. De addidas strepen op de zijkanten van het tenue zijn ook wit. De rechterborst bevat het adidas logo en de linkerborst het embleem van de club. Op het midden van het tenue staat sponsor Fly Emirates. De linkermouw is uitgerust het logo van VISIT RWANDA. In de nek op de achterkant van het tenue prijkt de kanon uit het Arsenal logo. De Arsenal tenues bestaan voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de adidas AeroReady technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. 

Het is mogelijk dit shirt te voorzien van een eigen naam en nummer of van één van de spelers van de club. Dit betreft de officiële Premier League bedrukking, die ook door de spelers tijdens de wedstrijden gedragen wordt. Dit shirt wordt gedragen door spelers als Aubameyang, Özil, Pépé, David Luiz, Saka, Martinelli, Mari, Lacazette, Saliba en nog meer sterren. Klik op de buttons om het shirt te kopen!

Koop deze producten