Merk: SKU: FQ6161

Bestel hier direct en snel het Arsenal presentatiejack 2020-2021. Dit Arsenal trainingsjack kun je vanaf nu bestellen voor kinderen en volwassenen. Het presentatiepak van the Gunners is namelijk beschikbaar in de maten 92, 98, 104, 110, 116, 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. Het presentatiepak wordt door de spelers van Arsenal gedragen tijdens het reizen naar de wedstrijden en wanneer de pers door de spelers na afloop van de wedstrijden van de Londense club te woord wordt gestaan.

Het Arsenal presentatiejack jack is navy blauw en bevat een hoge hals. De drie strepen van adidas staan dit jaar op de onderkant van de mouwen. Op de rechtermouw zijn de strepen roze en op de andere mouw geel. Deze kleuren komen ook weer terug in de logo's van de club op de borst.  Het woven trainingsjack is verder uitgerust met een hoge kraag en een doorlopende rits. De zijkanten van het jack bevatten twee zakken. Arsenal trainingsjack bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de adidas AeroReady technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. 

Wil jij net als sterren als Özil, Lacazette,  Pepe, Aubameyang, Xhaka en andere sterren dit strakke Arsenal pak dragen? Klik dan op de buttons om dit pak te kopen!

Koop deze producten