Manchester United en adidas lanceren winter trainingspak 2017-2018

Ook voor Manchester United verzorgt adidas dit jaar een geheel nieuw winter trainingspak, welke bestaat uit een zogenaamd ‘’WARM SHIRT of TOP’’ en een strakke tech trainingspak. Het woord zegt het al, The Mancunians dragen dit pak vooral tijdens de trainingen en warming-up in de voorbereiding op de Premier League, FA Cup en Champions League wedstrijden deze herfst en winter. In principe is het pak een wintereditie van het al eerder gepresenteerde trainingspak voor 2017-2018. Het enige verschil is dat het pak een aantal nieuwe technologieën bevat. Check meer over deze nieuwe features hieronder. Uiteraard bespreken we ook het design van het nieuwe winterpak van het keurkorps van Jose Mourinho.

Direct enthousiast over het nieuwe winter trainingspak van Manchester? Koop het exclusief in deze Manchester United shop 

of deze winkel!

Manchester United warm top 2017-2018

Vooral de nieuwe warm-up top of training sweater van het winter trainingspak van Manchester United bevat een aantal opvallende nieuwe features. Allereerst zijn de speciale winter training tops uitgerust met de adidas Climawarm technologie in plaats van de Climacool technologie. Waar de Climacool technologie van adidas zorgt voor verkoeling, zorgt de Climawarm technologie er juist voor dat je warm blijft tijdens de koude herfst- en winterdagen. Nieuw aan de winter training sweaters van Manchester United is ook de capuchon. Deze capuchon wordt door adidas de scuba capuchon genoemd, omdat deze wat ruimer is aan de voorkant en juist aan de achterkant wat minder breed. Wanneer je de capuchon om het hoofd trekt, valt deze getailleerd en beschermt deze perfect tegen de kou. De mouwen bevatten aan de onderkant van dit trainingspak ook weer duimgaten. Dit zorgt ervoor dat de mouwen lekker strak om de armen vallen. Rondom de duimgaten bevindt zich een omgeslagen handschoencontructie. Ook dit biedt weer extra bescherming tegen de kou. Ook dit is een nieuwe feature van het winter trainingspak van United. Verder bevat de training top de kenmerkende details. De rechter borst is uitgerust met het adidas logo en de linker borst bevat het logo van de Engelse club. AON staat als sponsor op de trainingskleding van de Europa League winnaar van 2017. Op de voetbalshirts van de club staat Chevrolet als sponsor. Ook de drie strepen van adidas op de nieuwe training top zijn wit. Adidas en United hebben de top in twee verschillende kleuren gelanceerd. Het licht grijze top wordt vooral gedragen door de spelers en het donker grijze top wordt vooral door de staf van de club gedragen.

Manchester United winter trainingsbroek

Het nieuwe Manchester United trainingspak wordt compleet gemaakt door een donker grijze trainingsbroek. Deze trainingsbroek bevat aan de onderkant enkelritsen. Hierdoor is het makkelijker de trainingsbroek aan en uit te doen over je voetbalschoenen of sneakers. De bovenkant van de broek is uitgerust met een tailleband, waarmee de pasvorm aangepast kan worden. De zijkanten van de broek bevatten zakken met een rits en verder bevat de broek witte adidas stripes en staan de logo’s van de club en adi in het wit op de broek. Ook deze trainingsbroek heeft een toelopende pasvorm, wat betekent dat deze vooral strak om de enkels en kuiten valt. Vanaf oktober wordt dit pak gedragen door sterren als Pogba, Lukaku, Ibrahimovic, Mata, Blind, De Gea en andere sterren. Check ook het eerder gelanceerde Manchester United trainingspak of het speciale Champions League trainingspak van de club.

Manchester United winter trainingspak kopen

Het nieuwe winter trainingspak van Manchester United voor 2017-2018 kan je vanaf nu zowel voor kinderen als volwassen bestellen. Het pak is iets duurder dan de normale versie van het pak. Het trainingspak kan je kopen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. De prijs van de training top is € 84,95 voor volwassenen en € 74,95 voor KIDS. De broek heeft een prijs van € 44,95 voor KIDS en € 54,95 voor volwassenen. Ben je op zoek naar andere producten van de Engelse club? Check dan onder andere het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Koop het nieuwe winter trainingspak van United exclusief in deze Manchester United shop

of deze winkel!