4 juli 2017

Manchester United trainingspak 2017-2018

Het nieuwe Manchester United trainingspak voor 2017-2018 is vandaag tegelijkertijd met het nieuwe thuisshirt van The Mancunians officieel bekend gemaakt door adidas en de Engelse club. Dit pak wordt door de spelers van Manchester United gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Premier League, FA Cup en Champions League wedstrijden gedurende dit seizoen. Het nieuwe trainingspak van United bestaat uit een drill top en strakke trainingsbroek. Check alle details van het nieuwe pak van Manchester United hieronder. Opvallend is dat het pak niet in stijl is van de clubkleuren, maar juist in de kleuren van het uitshirt!

Grijs Manchester United training top en trainingsbroek 2017-2018

De training top van het nieuwe Manchester United trainingspak voor 2017-2018 is grijs en wordt zoals alle training tops van adidas gekenmerkt door de hoge hals. Verder bevat de training top over de schouders en mouwen drie witte strepen van adidas en zijn de mouwen uitgerust met wat donkerder grijze mesh panelen. Deze tint grijs wordt door adidas ''Night Grey'' genoemd. Ook de mouwen van deze trainingssweater zijn uitgerust met duimgaten aan de onderkant. Hierdoor valt de sweater nog strakker om het lichaam en hebben de mouwen de fit van een handschoen. Het performance logo van het Duitse sportmerk prijkt in het wit op de rechter borst, terwijl het logo van de club op de linker borst staat. Adidas is sinds 2015-2016 verantwoordelijk voor het design van de tenues en trainingskleding van de Europa League winnaar. Beide partijen hebben nog een contract tot 2025. Waar Chevrolet op het nieuwe thuisshirt van Manchester United staat, versiert AON het midden van de training tops.

Het nieuwe Manchester United trainingspak voor 2017-2018 wordt gecompleteerd door een donker grijze trainingsbroek. Deze trainingsbroek bevat aan de zijkanten twee zakken met een rits en aan de bovenkant is de broek ook uitgerust met de logo's van de club en adi. De drie strepen van adidas lopen langs de zijkanten van de broek. Iconisch aan de broeken van adidas is dat deze dit jaar zijn uitgerust met ritsen aan de onderkant van de pijpen. Hierdoor kan je deze nog makkelijker over je voetbalschoenen aan en uit doen. De United trainingspakken bestaan voor 100% uit polyester en zijn bovendien uitgerust met de adidas Climacool technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Het nieuwe trainingspak van Manchester United wordt vanaf nu gedragen door spelers als Blind, Mkhitaryan, Pogba, Lindelof, Rooney, Martial en andere sterspelers.

Manchester United trainingspak kopen

Het nieuwe trainingspak van Manchester United kan je vanaf nu kopen voor kinderen en volwassenen. De training top en broek kan je los van elkaar kopen. De prijs van de top is € 74,95 voor volwassenen en € 64,95 voor kinderen. De trainingsbroek heeft een prijs van € 54,95 voor volwassenen en € 49,95 voor KIDS. Het pak is beschikbaar in de maten 128, 140, 152, 164, 176, XS, S, M, L, XL en XXL. Wil je andere producten van de club kopen? Check dan het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder! Directe levering!

Koop het nieuwe pak van United exclusief in deze Manchester United shop