4 juli 2017

Manchester United thuisshirt 2017-2018

Het nieuwe Manchester United thuisshirt voor 2017-2018 is vandaag officieel gelanceerd door adidas en de Engelse club. Het werd vandaag voor het eerst geshowd door Luke Shaw, Phil Jones en Jesse Lingard. In dit nieuwe shirt speelt United de Premier League, FA Cup en Champions League thuiswedstrijden op Old Trafford gedurende dit seizoen. Het keurkorps van José Mourinho eindigde afgelopen seizoen op een zesde plek in de Premier League, maar won ook de Europa League, waardoor het dit seizoen direct in de groepsfase van de Champions League speelt. Adidas is ook dit seizoen weer verantwoordelijk voor het design en de productie van de tenues van ''the Mancunians.'' Deze functie vervult het Duitse merk sinds 2015-2016. Beide partijen hebben een contract tot 2025. Check hieronder alle details van het nieuwe voetbalshirt!

Direct enthousiast over het nieuwe shirt van Manchester United? Check het exclusief in deze Manchester United shop

Manchester United thuis shirt en tenue 2017-2018

Het nieuwe Manchester United shirt voor 2017-2018 wordt geïnspireerd door de ''fashion of the stadium terraces''. Dit betekent dat het nieuwe shirt zijn inspiratie bijvoorbeeld haalt uit de shawls, die door de supporters gedragen worden op de tribunes tijdens de wedstrijden van de club in Manchester.  Het shirt van afgelopen seizoen was  geïnspireerd door de voetbalshirts van één van de voorlopers van Manchester United: Newton Heath. In het nieuwe shirt komen alle clubkleuren van de club terug komen: rood, wit en zwart. Het nieuwe shirt bevat daarnaast maar één kleur rood (''real red'' door adidas genoemd). Dit in tegenstelling tot het shirt van 2016-2017, welke twee tinten rood bevat door het ''Newton Heath'' effect. Verder bevat het nieuwe thuisshirt van United een klassieke henley collar in het rood met twee knoopjes. De drie strepen van adidas zijn dit jaar te vinden op de schouders en zijn wit. De bies aan de onderkant van de mouwen bevat zowel een witte als een zwarte lijn. De rechter borst van het nieuwe Manchester United tenue is uitgerust met het logo van adidas en op de andere borst prijket het logo van de club. Chevrolet staat ook dit seizoen als shirtsponsor op het midden van het shirt staan. De club en de autofabrikant tekenden in 2014 een contract tot in ieder geval 2021.

Het nieuwe Manchester United thuistenue wordt gecompleteerd door een wit broekje met aan de zijkanten drie zwarte strepen van adidas. Op de broekjes staan ook de logo's van de club en adidas. De kousen van het tenue zijn zwart met op het midden een rode en witte band. Daarboven prijkt de iconische duivel uit het clublogo van de Engelse club. De bovenkant van de kousen bevatten drie adidas streepjes in het wit. Zoals alle tenues van adidas zijn ook deze tenues uitgerust met de adidas Climacool technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Het nieuwe tenue wordt vanaf nu gedragen door spelers als Lindelof, Rooney, Pogba, Martial, Herrera, Rashford, Mata en andere sterspelers.  Check ook all informatie van het nieuwe Manchester United uitshirt voor 2017-2018 of het 3e shirt van Manchester United.

Manchester United shirt en tenue kopen

Het nieuwe Manchester United thuisshirt voor 2017-2018 kan je per direct kopen voor kinderen en volwassenen. Dit kan in verschillende (kinder)maten en onder andere in de volgende: 128, 140, 152, 164, 176, XS, S, M, L, XL, XXL en XXXL. Dit kan zowel voor KIDS als voor volwassenen. In deze shops heb je de unieke mogelijkheid je shirt te laten voorzien van een eigen naam en nummer of met de naam en het nummer van de spelers. Hiervoor wordt de officiële bedrukking gebruikt. Dit is dezelfde bedrukking als de spelers op het shirt dragen tijdens Premier League wedstrijden. Wil je andere Manchester United producten kopen? Check dan het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder en vergelijk de prijzen. Directe levering gegarandeerd!

Koop de shirts in de officiële Manchester United Adidas shop

of de Manchester SHOP (iets goedkoper en inclusief officiële bedrukking!