21 juli 2017

Manchester United 3e shirt 2017-2018

Het nieuwe Manchester United 3e shirt is vandaag officieel bekend gemaakt door adidas en de Engelse club. In dit nieuwe 3e shirt spelen ''The Mancunians'' vooral de uitwedstrijden in de FA Cup en Champions League, maar ook een aantal uitwedstrijden in de Premier League. De aanloop naar de presentatie van het nieuwe shirt was een lange. Vanaf september 2016 hadden fans van de club de mogelijkheid het nieuwe shirt te ontwerpen middels een creator studio van adidas. Hierna heeft een delegatie van Manchester United en adidas een top 100 van mogelijke Manchester United 3e shirts voor 2017-2018 gemaakt, waarna dit shirt uiteindelijk als beste uit de bus kwam. Check hieronder de details van het nieuwe 3e shirt van de club van José Mourinho.

Direcht enthousiast over het nieuwe shirt van United? Scoor het exclusief in deze SHOP of Manchester United Adidas shop

Grijs Manchester United 3e shirt en tenue 2017-2018

Het nieuwe Manchester United 3e shirt is een ode aan de ''holy trinity'' van de club. De ''United trinity of holy trinity'' is een verwijzing naar het trio die Manchester United leidden naar het winnen van de Europa Cup I in 1986: George Best, Denis Law en Sir Bobby Charlton. In de finale op 29 mei 1968 in het Wembley Stadium in Londen versloeg United Benfica met 4-1 na verlenging. Doelpuntenmakers van het elftal waren Charlton (2 keer), Kidd en Best. Hierdoor won United als eerste Engelse club ooit de Europa Cup I. Een ode aan de holy trinity staat niet alleen op dit shirt, maar is ook te vinden op Old Trafford, waar een beeld van deze drie spelers staat.

Het nieuwe Manchester United 3e shirt voor 2017-2018 is geheel licht grijs en bevat op de onderkant van het nieuwe shirt een all-over gepixelde print van deze voormalige sterspelers van de club. Bovendien staat aan de linkerkant een print van de coach van het elftal van 1986:  Matt Busby. Een iets donkerdere tint grijs komt terug in de ronde hals en in de bies aan de onderkant van de mouwen. De drie strepen van adidas zijn dit jaar wit.  Deze drie strepen zijn weer terug gekeerd naar de schouders van het voetbalshirt. Waar deze op het 3e shirt van 2016-2017 nog op de zijkanten van het shirt stonden, staan deze dit seizoen weer op de ''gebruikelijke'' plek. Het logo staat op de linker borst in het grijs en de andere borst staat het logo van adidas. De Duitse kledingsponsor is sinds het seizoen 2015-2016 kledingsponsor van de club en beide partijen hebben in ieder geval nog een contract tot 2025. Hoofdsponsor Chevrolet staat ook dit seizoen weer op het midden van het shirt. De autofabrikant is sinds 2014 shirtsponsor van de club en dit zal tot 2021 het geval zijn. Het nieuwe Manchester United 3e shirt voor 2017-2018 wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje met grijze adidas strepen aan de zijkanten. Op de broekjes staan ook de logo's van de club en adidas. De kousen zijn licht grijs met aan de bovenkant een een donkerder grijze band met daarboven drie adidas stripes. Op de kousen staan daarnaast het logo van adi en de iconische duivel uit het logo van de club.

Zoals alle tenues van adidas zijn de nieuwe Manchester United 3e tenues uitgerust met de adidas Climacool technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. De nieuwe United tenues worden vanaf nu gedragen door spelers als Pogba, Lindelof. Blind, Lukaku, Martial, Mata, Fellaini en andere sterspelers. Check ook het nieuwe thuisshirt en uitshirt van The Mancunians.

Manchester United voetbalshirt en tenue kopen

De huidige Manchester United shirts en tenues voor 2016-2017 kan je nog steeds kopen in de onderstaande shops. Het shirt voor volwassenen heeft een prijs van € 84,95 en voor kinderen een prijs van € 69,95. In deze shops kan je het shirt van United voorzien van een eigen naam en nummer of van één van de spelers van de club. Hiervoor wordt de officiële Premier League of Manchester United bedrukking gebruikt! Wil je andere Manchester United producten kopen? Check dan onder andere het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder en vergelijk de prijzen. Directe levering gegarandeerd!

Koop de shirts in de officiële Manchester United Adidas shop

of de Manchester SHOP (iets goedkoper en inclusief officiële bedrukking!